Çayırova’lı Ülkücülerden okul ziyareti!

Çayırova 16.01.2019 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’lı Ülkücülerden okul ziyareti!

Çayırova Ülkü Ocakları, Okul ziyaretleri gerçekleştiriyor. Çayırova Ülkü Ocağı Başkanı Hakan Türk,  okul ziyaretleri kapsamında Fevzi Çakmak Lisesi İdaresini ve Liseli Genç Bozkurt’ları okullarında ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Türk, Çayırova Ülkü Ocakları olarak bu tür okul ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, öğrencilerin durumlarıyla yakından ilgilendiklerini ve eğitimin en önemli mesele olduğunu ifade etti. HABER: YAĞMUR SIR

Çayırova Ülkü Ocakları, Okul ziyaretleri gerçekleştiriyor. Çayırova Ülkü Ocağı Başkanı Hakan Türk,  okul ziyaretleri kapsamında Fevzi Çakmak Lisesi İdaresini ve Liseli Genç Bozkurt’ları okullarında ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Türk, Çayırova Ülkü Ocakları olarak bu tür okul ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, öğrencilerin durumlarıyla yakından ilgilendiklerini ve eğitimin en önemli mesele olduğunu ifade etti.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.