Çayırova'ya 20 Bekçi

Çayırova 11.12.2017 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'ya 20 Bekçi

Çayırova’da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmak üzere alınacak bekçilerin mülakatına dün başlandı. Mülakatların yapılması için oluşturulan komisyonda Çayırova Kaymakamı Hasan Göze, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bulunuyor. taşra teşkilatına 7 bin bekçi alacak. Başvuru kıstaslarının valilik tarafından belirlendiği alımlarda KPSS şartı aranmıyor. Sınav ile alınacak olan bekçiler, mahalle ve çarşılarda görev yapacak. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çalışacak olan 20 bekçi için başvuru sayısının 200’ün üstünde olduğu da öğrenildi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen mülakatların ilk gününde adaylar ve komisyon bir araya geldi.

Çayırova’da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmak üzere alınacak bekçilerin mülakatına dün başlandı.

Mülakatların yapılması için oluşturulan komisyonda Çayırova Kaymakamı Hasan Göze, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bulunuyor. taşra teşkilatına 7 bin bekçi alacak. Başvuru kıstaslarının valilik tarafından belirlendiği alımlarda KPSS şartı aranmıyor. Sınav ile alınacak olan bekçiler, mahalle ve çarşılarda görev yapacak. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çalışacak olan 20 bekçi için başvuru sayısının 200’ün üstünde olduğu da öğrenildi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen mülakatların ilk gününde adaylar ve komisyon bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.