Çayırova Belediyesi'ni Ayyıldız denetleyecek

Çayırova 05.01.2015 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova Belediyesi'ni Ayyıldız denetleyecek

Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız, 2015'in ilk meclis oturumunda meclis üyesi arkadaşlarının oyları ile Denetleme Komisyonu'nda yer aldı.

Çayırova Belediyesi, Denetleme Komisyonu 3 Ak Parti Meclis Üyesi Grubu'ndan 1 CHP Meclis Üyesi Grubu'ndan olmak üzere 4 ismin oylanması ile belirlendi.Saadet partisi Meclis Grubu'ndan Zeki Özçelik kendilerinden de bir ismin komisyonda olması adına Belediye Başkanı Şevki Demirci'ye nezaket önerisinde bulunsa da, Başkan Demirci, "Kanun ve yetkiler dışında bir de kul hakkı olayı var. Belediyeye giren Meclis Üyelerinin hakkını yememek adına matematiksel görüntünün ve hakların dışında hareket edemeyiz. Saadet Partisi Meclis Üyeleri her zaman belediyeyi denetleme hakkına sahiptir ve bunun için denetleme komisyonunda olmaları gerekmiyor."dedi. Denetleme Komisyonu'nda Filiz Ayyıldız, Erhan Sarıdede, Mehmet Bayındır ve Kemal Karagül yer aldı.
Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız, 2015'in ilk meclis oturumunda meclis üyesi arkadaşlarının oyları ile Denetleme Komisyonu'nda yer aldı.

Çayırova Belediyesi, Denetleme Komisyonu 3 Ak Parti Meclis Üyesi Grubu'ndan 1 CHP Meclis Üyesi Grubu'ndan olmak üzere 4 ismin oylanması ile belirlendi.Saadet partisi Meclis Grubu'ndan Zeki Özçelik kendilerinden de bir ismin komisyonda olması adına Belediye Başkanı Şevki Demirci'ye nezaket önerisinde bulunsa da, Başkan Demirci, "Kanun ve yetkiler dışında bir de kul hakkı olayı var. Belediyeye giren Meclis Üyelerinin hakkını yememek adına matematiksel görüntünün ve hakların dışında hareket edemeyiz. Saadet Partisi Meclis Üyeleri her zaman belediyeyi denetleme hakkına sahiptir ve bunun için denetleme komisyonunda olmaları gerekmiyor."dedi.

Denetleme Komisyonu'nda Filiz Ayyıldız, Erhan Sarıdede, Mehmet Bayındır ve Kemal Karagül yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.