Çayırova'da büyük hayal kırıklığı

Spor 18.01.2015 - 21:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova'da büyük hayal kırıklığı

Amatör Süper Lig A Grubu’nda Play-Off’u haftalar önce garantileyen Çayırova Şekerpınar deplasmanında şampiyonluk için sahaya çıkan Demirspor, sahadan galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

ŞAMPİYONLUNU İLAN ETTİ Haftaya 45 puanla zirvede giren Demirspor, önceki gün 43 puanla ikinci sırada yer alan Çayırova Şekerpınar’ın konuğu oldu. Zorlu maçta ev sahibine grup şampiyonluğu için galibiyetin dışında hiçbir skor yaramıyordu. Çayırova Şekerpınar’ın karşılaşmayı kazanması durumunda son hafta evinde oynayacağı Karamürsel İdmanyurdu maçından da üç puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecekti. Demirspor kazanınca şampiyonluğu grup maçlarının bitimine bir hafta kala, Çayırova deplasmanında ilan etti.   GALİBİYETİ KORUYAMADI Çayırova Şekerpınar maçın ilk devresini 38’te Fatih’in kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. Açık futbolu tercih eden her iki ekibin birer mutlak pozisyonu harcadığı ilk devre sonrası ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan ise konuk ekip Demirspor oldu. 67’de Süleyman’ın kaydettiği golle skora denge getiren Demirspor, bitime 15 dakika kala Sefa’nın attığı golle 2-1 öne geçti ve bu üstünlüğünü maç sonuna kadar taşımasını bildi. Maç bitiminde şampiyonluk sevinci yaşayan Demirspor gruptaki son maçını yine deplasmanda küme düşen Kartepe Suadiyespor ile oynayacak.   MAÇA İLGİ ÇOKTU Şekerpınar Stadı’nda oynanan maça ilgi yoğun oldu. Maçı Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırovaspor Kulüp Başkanı vahdet kılıç, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, AKP İlçe yöneticileri, Şekerpınar Muhtarı Bekir Şahin, Çayırova Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Şen, İSU Gebze Bölge Müdürü Mahmut Yandık ile spor camiasından çok sayıda isim de takip etti. Konuklar protokol tribününde Kulüp Başkanı Şükrü Gül ve yönetimi tarafından ağırlandı. Maçı Demirspor Kulüp Başkanı Serdar Görür, yöneticiler ve az sayıda Demirspor taraftarı da izlerken Görür konuk başkan olmasına karşın protokol tribünü yerine tarafların arasında maçı izlemeyi tercih etti.
Amatör Süper Lig A Grubu’nda Play-Off’u haftalar önce garantileyen Çayırova Şekerpınar deplasmanında şampiyonluk için sahaya çıkan Demirspor, sahadan galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

ŞAMPİYONLUNU İLAN ETTİ

Haftaya 45 puanla zirvede giren Demirspor, önceki gün 43 puanla ikinci sırada yer alan Çayırova Şekerpınar’ın konuğu oldu. Zorlu maçta ev sahibine grup şampiyonluğu için galibiyetin dışında hiçbir skor yaramıyordu. Çayırova Şekerpınar’ın karşılaşmayı kazanması durumunda son hafta evinde oynayacağı Karamürsel İdmanyurdu maçından da üç puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecekti. Demirspor kazanınca şampiyonluğu grup maçlarının bitimine bir hafta kala, Çayırova deplasmanında ilan etti.

 

GALİBİYETİ KORUYAMADI

Çayırova Şekerpınar maçın ilk devresini 38’te Fatih’in kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. Açık futbolu tercih eden her iki ekibin birer mutlak pozisyonu harcadığı ilk devre sonrası ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan ise konuk ekip Demirspor oldu. 67’de Süleyman’ın kaydettiği golle skora denge getiren Demirspor, bitime 15 dakika kala Sefa’nın attığı golle 2-1 öne geçti ve bu üstünlüğünü maç sonuna kadar taşımasını bildi. Maç bitiminde şampiyonluk sevinci yaşayan Demirspor gruptaki son maçını yine deplasmanda küme düşen Kartepe Suadiyespor ile oynayacak.

 

MAÇA İLGİ ÇOKTU

Şekerpınar Stadı’nda oynanan maça ilgi yoğun oldu. Maçı Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırovaspor Kulüp Başkanı vahdet kılıç, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, AKP İlçe yöneticileri, Şekerpınar Muhtarı Bekir Şahin, Çayırova Kulüpler Birliği Başkanı Muharrem Şen, İSU Gebze Bölge Müdürü Mahmut Yandık ile spor camiasından çok sayıda isim de takip etti. Konuklar protokol tribününde Kulüp Başkanı Şükrü Gül ve yönetimi tarafından ağırlandı. Maçı Demirspor Kulüp Başkanı Serdar Görür, yöneticiler ve az sayıda Demirspor taraftarı da izlerken Görür konuk başkan olmasına karşın protokol tribünü yerine tarafların arasında maçı izlemeyi tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.