Cengiz Demir: ''Lig bugün başlasa...''

Spor 30.08.2016 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Cengiz Demir: ''Lig bugün başlasa...''

Cengiz Demir: ''Lig bugün başlasa...''

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, gazetemize açıklamalarda bulundu. Kızılcahamam kampını sorunsuz bir şekilde geçirdiklerini belirten Demir, hazırlık maçlarında iyi sinyaller aldıklarını vurguladı. Çok iyi bir ortamda kam yaptıklarını ve sakatlık yaşamadan çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Demir, ‘’Bizim adımıza oldukça verimli geçen bir kamp oldu. Tüm futbolcularımız ciddiyetle çalıştılar. Hazırlık maçlarıyla birlikte de son durumumuzu gördük. Lig yarın başlayacak olsa, Gebzespor bu lige hazırdır. Kimsenin kuşkusu olmasın’’dedi. ‘FUTBOLCULARIMIZ BEKLENTİLERİN FARKINDALAR’ Yeni transferlerden memnun olduğunu belirten Cengiz Hoca, her bir futbolcusunun hem karakterli hem de kaliteli futbolcular olduğunu savundu. Futbolcularının beklentilerin farkında olduğunu kaydeden Demir, ‘’Futbolcularımız camianın beklentilerinin farkında. Terinin son damlalarına kadar Gebzespor forması için mücadele edecekler. Onlardan beklentimiz bu yönde. Hedefimiz, takımımız layık olduğu yere taşıyarak şampiyon yapmak’’dedi. ‘STOPER VE SANTRAFOR TRANSFERİ OLACAK’ Takımdan ayrılan futbolculara hizmetlerinden dolayı teşekkür eden deneyimli teknik adam, transfer mesajı verdi. Santrafor ve stoper arayışlarına hız verdiklerini belirten Demir, isim vermeyerek 1-2 gün içerisinde transferi resmiyete kavuşturabileceklerini söyledi. Demir son olarak, yaptıkları her transferde Gebzespor camiasına yakışır karakterde isimleri kadrolarına kattıklarının altını çizdi.
Cengiz Demir: ''Lig bugün başlasa...''

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, gazetemize açıklamalarda bulundu. Kızılcahamam kampını sorunsuz bir şekilde geçirdiklerini belirten Demir, hazırlık maçlarında iyi sinyaller aldıklarını vurguladı. Çok iyi bir ortamda kam yaptıklarını ve sakatlık yaşamadan çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Demir, ‘’Bizim adımıza oldukça verimli geçen bir kamp oldu. Tüm futbolcularımız ciddiyetle çalıştılar. Hazırlık maçlarıyla birlikte de son durumumuzu gördük. Lig yarın başlayacak olsa, Gebzespor bu lige hazırdır. Kimsenin kuşkusu olmasın’’dedi.

‘FUTBOLCULARIMIZ BEKLENTİLERİN FARKINDALAR’

Yeni transferlerden memnun olduğunu belirten Cengiz Hoca, her bir futbolcusunun hem karakterli hem de kaliteli futbolcular olduğunu savundu. Futbolcularının beklentilerin farkında olduğunu kaydeden Demir, ‘’Futbolcularımız camianın beklentilerinin farkında. Terinin son damlalarına kadar Gebzespor forması için mücadele edecekler. Onlardan beklentimiz bu yönde. Hedefimiz, takımımız layık olduğu yere taşıyarak şampiyon yapmak’’dedi.

‘STOPER VE SANTRAFOR TRANSFERİ OLACAK’

Takımdan ayrılan futbolculara hizmetlerinden dolayı teşekkür eden deneyimli teknik adam, transfer mesajı verdi. Santrafor ve stoper arayışlarına hız verdiklerini belirten Demir, isim vermeyerek 1-2 gün içerisinde transferi resmiyete kavuşturabileceklerini söyledi. Demir son olarak, yaptıkları her transferde Gebzespor camiasına yakışır karakterde isimleri kadrolarına kattıklarının altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.