Ceyhan’dan Pazar esnafına ‘Evet’ daveti

Kocaeli 20.03.2017 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ceyhan’dan Pazar esnafına ‘Evet’ daveti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kuruçeşme Pazar esnafını ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit İlçe SKM tarafından düzenlenen program kapsamında Kuruçeşme Pazar esnafını ziyaret etti. Kuruçeşme Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilen ziyaretlerde her bir Pazar esnafının tezgahına konuk olan Başkan Ceyhan ve Korkmaz, pazarcılarla sohbet edip kolaylıklar diledi. Anayasa değişikliği hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Ceyhan, “ Yapılacak olan referandumun kişiler için değil Türkiye için. Yeni sistem kişiler için değil, güçlü Türkiye için yapılıyor” dedi.   PAZARCILARDAN TEŞEKKÜR AK Partilileri büyük bir ilgiyle karşılayan pazarcılar, hükümetin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını, genelde ve yerelde önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Özellikle kapalı pazarların kendileri için çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyen pazarcı esnafı, teşekkür etti. Ceyhan’ın her zaman esnafın yanında olduğunu belirten pazar esnafı, ziyaretinden dolayı Ceyhan ve Korkmaz’a teşekkür edip, 16 Nisan’da ‘evet’ desteği vereceklerini söyledi. Başkan Şemsettin Ceyhan ve Ali Korkmaz’a ziyaretlerinde partililer de eşlik etti.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kuruçeşme Pazar esnafını ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit İlçe SKM tarafından düzenlenen program kapsamında Kuruçeşme Pazar esnafını ziyaret etti. Kuruçeşme Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilen ziyaretlerde her bir Pazar esnafının tezgahına konuk olan Başkan Ceyhan ve Korkmaz, pazarcılarla sohbet edip kolaylıklar diledi. Anayasa değişikliği hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Ceyhan, “ Yapılacak olan referandumun kişiler için değil Türkiye için. Yeni sistem kişiler için değil, güçlü Türkiye için yapılıyor” dedi.

 

PAZARCILARDAN TEŞEKKÜR

AK Partilileri büyük bir ilgiyle karşılayan pazarcılar, hükümetin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını, genelde ve yerelde önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Özellikle kapalı pazarların kendileri için çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyen pazarcı esnafı, teşekkür etti. Ceyhan’ın her zaman esnafın yanında olduğunu belirten pazar esnafı, ziyaretinden dolayı Ceyhan ve Korkmaz’a teşekkür edip, 16 Nisan’da ‘evet’ desteği vereceklerini söyledi. Başkan Şemsettin Ceyhan ve Ali Korkmaz’a ziyaretlerinde partililer de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.