GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP Çayırova’dan pazar ziyareti

Çayırova 03.04.2020 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova’dan pazar ziyareti

Çayırova CHP İlçe başkanı Cihan Soyluçiçek, beraberinde meclis üyesi Halis Koç ve Yılmaz Bilmez;  coronavirüs salgını sebebiyle sorunları yerinde tespit etmek ve görevi başındaki belediye çalışanlarını motive etmek amaçlı ilçede bir takım ziyaretlerde bulundular. VATANDAŞI TEK TEK DİNLEDİLER Başkan Soyluçiçek ve beraberindekiler, Yenimahalle açık halk pazarında pazarcı esnafının sorunlarını, halkın beklentilerini, sosyal izolasyon yerinde incelediler; Konu ile ilgili açıklama yapan CHP ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, öncelikle corona virüs salgını sebebiyle açık halk pazarında pazarcı esnafını dinlerken ardından pazar alışverişi yapan yurttaşların memnuniyet ve düşüncelerini sorarak onların dertlerini ve isteklerini dinlemiş oldu. YETKİLİLERLE EKSİKLERİ İLETTİLER Gerçekleşen ziyarette Çayırova Belediyesi Vefa gıda dağıtım deposunda özveriyle üç vardiya çalışan belediye işçileriyle sohbet edilirken ardından çalışmalarla ilgili çalışma arkadaşlarıyla görev başında olan sosyal işler müdürü Talha Dülgerbakiden bilgi ve görüş alındı.  Son olarak CHP ekibi 24 saat görev başında olan zabıta ekiplerini ve yetkilileri ziyaret ederken Pazar alanının hijyenik olması açısından önerilerimizi iletip tüm yetkili ve çalışanlara kolaylıklar dilediler. SADECE BİR KISMINDA MASKE VARDI Çayırova CHP İlçe başkanı Cihan Soyluçiçek, yaptığı açıklamada “Genel anlamda yapılanlar var. Esnafın ve müşterinin sağlığı için yapılması gerekenler var. Özellikle tezgahlar arası sosyal mesafe açısından yarı yarıya sağlanmış, Belediye tarafından dezenfektanlar pazarın her iki başına konulmuş, esnaf ve müşterilerin; zabıta tarafından ikaz etmelerine rağmen 30'unda ancak maske ve eldiven görebildik. Sadece sebze, meyve kısaca gıda maddesi satan esnafımız tezgahlarını açmıştı. Giyim eşyası satan tezgâhtarlar karara uymuşlardı” dedi. SALGIN KONUSUNDA DUYARLI OLUNMALI Soyluçiçek sözlerine şöyle devam etti; “Tabii Pazar yerleri ile alakalı vatandaşımızın sağlığı ile alakalı Belediye yetkililerimize önerilerimizde var; özellikle tezgahlar arası 3 m sosyal mesafe için; tezgah sahipleri önceki sıraları dikkate alınarak yeniden Pazar yeri numaralandırılmalıdır. Seyyar Dezenfektanlar özellikle sadece başlara değil, açık Pazarda; her sokağın Pazara giriş noktalarına da konulmalı, kapalı pazarlarda da 5-10 noktaya konulmalı” dedi

Çayırova CHP İlçe başkanı Cihan Soyluçiçek, beraberinde meclis üyesi Halis Koç ve Yılmaz Bilmez;  coronavirüs salgını sebebiyle sorunları yerinde tespit etmek ve görevi başındaki belediye çalışanlarını motive etmek amaçlı ilçede bir takım ziyaretlerde bulundular.

VATANDAŞI TEK TEK DİNLEDİLER

Başkan Soyluçiçek ve beraberindekiler, Yenimahalle açık halk pazarında pazarcı esnafının sorunlarını, halkın beklentilerini, sosyal izolasyon yerinde incelediler; Konu ile ilgili açıklama yapan CHP ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, öncelikle corona virüs salgını sebebiyle açık halk pazarında pazarcı esnafını dinlerken ardından pazar alışverişi yapan yurttaşların memnuniyet ve düşüncelerini sorarak onların dertlerini ve isteklerini dinlemiş oldu.

YETKİLİLERLE EKSİKLERİ İLETTİLER

Gerçekleşen ziyarette Çayırova Belediyesi Vefa gıda dağıtım deposunda özveriyle üç vardiya çalışan belediye işçileriyle sohbet edilirken ardından çalışmalarla ilgili çalışma arkadaşlarıyla görev başında olan sosyal işler müdürü Talha Dülgerbakiden bilgi ve görüş alındı.  Son olarak CHP ekibi 24 saat görev başında olan zabıta ekiplerini ve yetkilileri ziyaret ederken Pazar alanının hijyenik olması açısından önerilerimizi iletip tüm yetkili ve çalışanlara kolaylıklar dilediler.

SADECE BİR KISMINDA MASKE VARDI

Çayırova CHP İlçe başkanı Cihan Soyluçiçek, yaptığı açıklamada “Genel anlamda yapılanlar var. Esnafın ve müşterinin sağlığı için yapılması gerekenler var. Özellikle tezgahlar arası sosyal mesafe açısından yarı yarıya sağlanmış, Belediye tarafından dezenfektanlar pazarın her iki başına konulmuş, esnaf ve müşterilerin; zabıta tarafından ikaz etmelerine rağmen 30'unda ancak maske ve eldiven görebildik. Sadece sebze, meyve kısaca gıda maddesi satan esnafımız tezgahlarını açmıştı. Giyim eşyası satan tezgâhtarlar karara uymuşlardı” dedi.

SALGIN KONUSUNDA DUYARLI OLUNMALI

Soyluçiçek sözlerine şöyle devam etti; “Tabii Pazar yerleri ile alakalı vatandaşımızın sağlığı ile alakalı Belediye yetkililerimize önerilerimizde var; özellikle tezgahlar arası 3 m sosyal mesafe için; tezgah sahipleri önceki sıraları dikkate alınarak yeniden Pazar yeri numaralandırılmalıdır. Seyyar Dezenfektanlar özellikle sadece başlara değil, açık Pazarda; her sokağın Pazara giriş noktalarına da konulmalı, kapalı pazarlarda da 5-10 noktaya konulmalı” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.