CHP Darıca’da ayrıştırma iddiası

Siyaset 20.07.2020 - 20:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca’da ayrıştırma iddiası

CHP Darıca Kazım Karabekir Mahalle eski Başkanı Metin Güzel, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği genişletilmiş danışma kuruluna kendisinin ve bazı partililerin davet edilmediğini dile getirerek, “Sonu gelmeyen bu ayrıştırmaları il başkanının ve özellikle genel merkezin bilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. CHP Darıca İlçe Örgütü, Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. CHP’liler Darıca’da yaklaşan Büyük Kurultay ve kent genelinde yapılan çalışmaları masaya yatırdı. Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı’na; Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,  CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılboğa, geçmiş dönem ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. DAVET EDİLMEDİK Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya ilçe üyelerinin tamamının davet edilmediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya üzerinden toplantıya davet edilmediklerini söyleyen CHP Darıca Kazım Karabekir Mahalle eski Başkanı Metin Güzel ilçe yönetiminin bu tavrından rahatsız olduğunu ve bu durumu il başkanlığı ile genel merkezin bilmesi gerektiği dile getirdi. CANLARININ İSTEDİĞİNİ ÇAĞIRDILAR CHP Darıca Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Metin Güzel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Darıca’da genişletilmiş danışma kurulu toplantısı adı altında yapılan toplantıya canlarının istediğini çağırıp, canlarının istemediğini çağırmayıp, ‘parti emektarlarının katılımıyla’ diye bahsedip, 30 yıllık partili ve 5 yıldır en büyük mahallenin mahalle başkanlığını yapan şahsım ve yönetici arkadaşlarım çağrılmıyorsa (ki tahmin ediyorum kimlerin de çağrılmadığını az çok) parti emektarlarının katılımı diye bahsetmeyin. İL BAŞKANI VE GENEL MERKEZ BİLMELİ Parti içi yarışlarda kendilerini desteklemeyenlere seçildikten sonra düşman gözüyle bakanların, ötekileştirenlerin, genel ülke yönetiminde seçildikten sonra partililerini kayıran zihniyetle hiç bir farkı yoktur. Bu yönetimin tavrından ve ayrıştırmadan rahatsız olan tüm arkadaşlarımın bana ulaşmasını talep ediyorum. Sonu gelmeyen bu ayrıştırmaları il başkanının ve özellikle genel merkezin bilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

CHP Darıca Kazım Karabekir Mahalle eski Başkanı Metin Güzel, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği genişletilmiş danışma kuruluna kendisinin ve bazı partililerin davet edilmediğini dile getirerek, “Sonu gelmeyen bu ayrıştırmaları il başkanının ve özellikle genel merkezin bilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

CHP Darıca İlçe Örgütü, Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. CHP’liler Darıca’da yaklaşan Büyük Kurultay ve kent genelinde yapılan çalışmaları masaya yatırdı. Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı’na; Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,  CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılboğa, geçmiş dönem ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

DAVET EDİLMEDİK

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya ilçe üyelerinin tamamının davet edilmediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya üzerinden toplantıya davet edilmediklerini söyleyen CHP Darıca Kazım Karabekir Mahalle eski Başkanı Metin Güzel ilçe yönetiminin bu tavrından rahatsız olduğunu ve bu durumu il başkanlığı ile genel merkezin bilmesi gerektiği dile getirdi.

CANLARININ İSTEDİĞİNİ ÇAĞIRDILAR

CHP Darıca Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Metin Güzel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Darıca’da genişletilmiş danışma kurulu toplantısı adı altında yapılan toplantıya canlarının istediğini çağırıp, canlarının istemediğini çağırmayıp, ‘parti emektarlarının katılımıyla’ diye bahsedip, 30 yıllık partili ve 5 yıldır en büyük mahallenin mahalle başkanlığını yapan şahsım ve yönetici arkadaşlarım çağrılmıyorsa (ki tahmin ediyorum kimlerin de çağrılmadığını az çok) parti emektarlarının katılımı diye bahsetmeyin.

İL BAŞKANI VE GENEL MERKEZ BİLMELİ

Parti içi yarışlarda kendilerini desteklemeyenlere seçildikten sonra düşman gözüyle bakanların, ötekileştirenlerin, genel ülke yönetiminde seçildikten sonra partililerini kayıran zihniyetle hiç bir farkı yoktur. Bu yönetimin tavrından ve ayrıştırmadan rahatsız olan tüm arkadaşlarımın bana ulaşmasını talep ediyorum. Sonu gelmeyen bu ayrıştırmaları il başkanının ve özellikle genel merkezin bilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.