CHP Darıca iftar da buluşuyor

Darıca 06.06.2017 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Darıca iftar da buluşuyor

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Örgütü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine tüm partilileri ve vatandaşları davet etti. CHP Darıca İlçe Örgütü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene yapılacak. Gerçekleştirilecek olan iftar yemeği ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bilindiği gibi CHP Darıca İlçe Örgütü olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği veriyoruz. Geçtiğimiz yıl verdiğimiz iftar yemeği yoğun katılımlı ve çok güzel geçmişti. CHP Darıca İlçe Örgütü olarak bu senede geleneksel iftar yemeğimizi vereceğiz. İlçe binamızın önünde 10 Haziran cumartesi günü vereceğimiz iftar yemeğine tüm partilileri ve vatandaşları davet ediyoruz.” dedi.  

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Örgütü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine tüm partilileri ve vatandaşları davet etti.

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene yapılacak. Gerçekleştirilecek olan iftar yemeği ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bilindiği gibi CHP Darıca İlçe Örgütü olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği veriyoruz. Geçtiğimiz yıl verdiğimiz iftar yemeği yoğun katılımlı ve çok güzel geçmişti. CHP Darıca İlçe Örgütü olarak bu senede geleneksel iftar yemeğimizi vereceğiz. İlçe binamızın önünde 10 Haziran cumartesi günü vereceğimiz iftar yemeğine tüm partilileri ve vatandaşları davet ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.