CHP’li Akar; “Yangınlar vatansızları akla getiriyor”

Siyaset 14.10.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li Akar; “Yangınlar vatansızları akla getiriyor”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Hatay’da meydana gelen yangınlara dikkat çekerek, “yangınlar kardeşlikten rahatsız olan bazı vatansızların olduğunun göstergesidir” dedi. TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Hatay’da meydana gelen yangınlara dikkat çekti.  TBMM Genel Kurulunu yöneten TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Hoşgörünün Başkenti Hatay’ın zengin kültür birikimine sahip, ezan, çan ve hazzan seslerinin birbirine karıştığı farklı dinlere inanan insanların olduğu ayrı bir kent olduğunu söyledi. VATANSIZLARI AKLIMIZA GETİRİYOR Hatay’da belirli aralıklarla meydana gelen yangınlara dikkat çeken Akar, bu yangınların kardeşlikten rahatsız olan bazı vatansızların olduğunu akla getirdiğini söyledi. Yapılan bu eylemlerin beyhude çabalar olduğunu belirten TBMM Başkanvekili Haydar Akar, orman yangınlarının caydırıcılığı hususunda Meclisin sorumluluğu olduğunu yine bu yangınları önlemek ve gerekli tedbirleri almanın yürütmenin görevi olduğunu vurguladı.     

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Hatay’da meydana gelen yangınlara dikkat çekerek, “yangınlar kardeşlikten rahatsız olan bazı vatansızların olduğunun göstergesidir” dedi.

TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Hatay’da meydana gelen yangınlara dikkat çekti.  TBMM Genel Kurulunu yöneten TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Hoşgörünün Başkenti Hatay’ın zengin kültür birikimine sahip, ezan, çan ve hazzan seslerinin birbirine karıştığı farklı dinlere inanan insanların olduğu ayrı bir kent olduğunu söyledi.

VATANSIZLARI AKLIMIZA GETİRİYOR

Hatay’da belirli aralıklarla meydana gelen yangınlara dikkat çeken Akar, bu yangınların kardeşlikten rahatsız olan bazı vatansızların olduğunu akla getirdiğini söyledi. Yapılan bu eylemlerin beyhude çabalar olduğunu belirten TBMM Başkanvekili Haydar Akar, orman yangınlarının caydırıcılığı hususunda Meclisin sorumluluğu olduğunu yine bu yangınları önlemek ve gerekli tedbirleri almanın yürütmenin görevi olduğunu vurguladı.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.