CHP'Lİ AYDEMİR'DEN AFİŞ TEPKİSİ

Dilovası 02.04.2017 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'Lİ AYDEMİR'DEN AFİŞ TEPKİSİ

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ilçe binasının önüne astıkları hayır afişlerinin ve bayraklarını 2 defa kesilmesine tepki göstererek, “Siz kopardıkça biz asacağız” dedi. 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği için CHP genel merkezi parti bayrağı ve amblemi kullanmama kararı almıştı. CHP’lilerde referandum için Türk bayrağı ve hayır yazılı olan bayraklar ile afişler kullanarak çalışma yapıyor. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de Türk bayrakları ve hayır yazılı bayrakları ilçe binasının bulunduğu yolu astı. Ancak asılan Türk bayrakları ve hayır afişleri 2 defadır birileri tarafından kesiliyor. Yaşanan bu duruma tepki gösteren CHP’li Aydemir, “Partimizin genel merkezi tarafından ilçemiz gönderilen Türk bayrakları ve hayır yazısı olan bayraklarımızı kısa bir süre önce ilçe binamızın olduğu yerlere astık. KESEN KİŞİLER BULUNSUN Ancak asmış olduğumuz Türk bayrakları ve hayır afişleri 2 seferdir birileri tarafından kesiliyor. Yaşanan bu durumla ilgili olarak ilçe emniyet müdürlüğü ile görüştük. Bu bayrakları kesen kişilerin kim olduğunu biliyoruz. Bu kişilerin polis tarafından yakalanarak haklarında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz. Parti binamızın hemen karşısında banka var. Buradaki kameralar incelenerek bu kişilerin bulunmasını talep ediyoruz. Bayrakları ve afişleri koparanlara da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Siz kopardıkça biz asacağız. Yıldıramayacaksınız. Bizim belediye imkânlarımız yok. Kendi paramız ve insan gücümüz var.”dedi.

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ilçe binasının önüne astıkları hayır afişlerinin ve bayraklarını 2 defa kesilmesine tepki göstererek, “Siz kopardıkça biz asacağız” dedi.

16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği için CHP genel merkezi parti bayrağı ve amblemi kullanmama kararı almıştı. CHP’lilerde referandum için Türk bayrağı ve hayır yazılı olan bayraklar ile afişler kullanarak çalışma yapıyor. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de Türk bayrakları ve hayır yazılı bayrakları ilçe binasının bulunduğu yolu astı. Ancak asılan Türk bayrakları ve hayır afişleri 2 defadır birileri tarafından kesiliyor. Yaşanan bu duruma tepki gösteren CHP’li Aydemir, “Partimizin genel merkezi tarafından ilçemiz gönderilen Türk bayrakları ve hayır yazısı olan bayraklarımızı kısa bir süre önce ilçe binamızın olduğu yerlere astık.

KESEN KİŞİLER BULUNSUN

Ancak asmış olduğumuz Türk bayrakları ve hayır afişleri 2 seferdir birileri tarafından kesiliyor. Yaşanan bu durumla ilgili olarak ilçe emniyet müdürlüğü ile görüştük. Bu bayrakları kesen kişilerin kim olduğunu biliyoruz. Bu kişilerin polis tarafından yakalanarak haklarında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz. Parti binamızın hemen karşısında banka var. Buradaki kameralar incelenerek bu kişilerin bulunmasını talep ediyoruz. Bayrakları ve afişleri koparanlara da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Siz kopardıkça biz asacağız. Yıldıramayacaksınız. Bizim belediye imkânlarımız yok. Kendi paramız ve insan gücümüz var.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.