CHP’li Vekil “Kadına şiddete hayır!” dedi

Gebze 26.11.2015 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’li Vekil “Kadına şiddete hayır!” dedi

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kadına yönelik şiddetle ilgili açıklamalar yaptı. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle açıklama yapan Tarhan, “Ötekileştirip, cinsiyet ayrımcılığını körükleyen, kadını yok sayan, kadın üzerinde hak iddia eden, kadının gülümsemesini, kıyafetini, konuşmasını sorgulayan ve tüm bunlar üzerinden yapılan etiketlemelerle kadını hedef haline getiren anlayışa inat; Kadınların ve erkeklerin birlikte mutlu, özgür ve huzurla yaşayabileceği barış dolu bir dünya omuz omuza verdiğimiz mücadele ile yeşerecektir.”dedi. 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kadına yönelik şiddetle ilgili açıklamalar yaptı. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle açıklama yapan Tarhan, “Ötekileştirip, cinsiyet ayrımcılığını körükleyen, kadını yok sayan, kadın üzerinde hak iddia eden, kadının gülümsemesini, kıyafetini, konuşmasını sorgulayan ve tüm bunlar üzerinden yapılan etiketlemelerle kadını hedef haline getiren anlayışa inat;

Kadınların ve erkeklerin birlikte mutlu, özgür ve huzurla yaşayabileceği barış dolu bir dünya omuz omuza verdiğimiz mücadele ile yeşerecektir.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.