CHP yapacağı çalışmaları danıştı

Gebze 04.10.2015 - 19:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP yapacağı çalışmaları danıştı

CHP Gebze İlçe Örgütü’nde 1 Kasım’da yapılacak olan seçim sürecinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili danışma toplantısı düzenlendi.

İlçe Başkanı Yakup Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya CHP Milletvekili Adayı Utkan Güneş’in yanı sıra teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı. Program başında bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz; “Ankara’da seçim argümanları ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. Seçim beyannamemizde 7 Haziran’dan farklı projeler var. Bu beyanname biraz revize edilerek paylaşıldı. Partimiz iktidarının ilk yüz gününde ve ilk yılında yapacağı önemli projeler var” diyerek seçim beyannamesinde yer alan projeleri okudu.  SEÇİM SÜRECİ KONUŞULDU İlçe Başkanı Yakup Yılmaz’ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda; Önce Türkiye programı hakkında fikir alışverişi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Milletvekili Adaylarının yapacağı programlar, Önerilerin neticesinde çıkacak programlar, Sandık esasına göre çalışma sistemi, Mahallelerdeki eski partili veya kanaat önderlerinin tespiti, Mali komisyon oluşturulması gibi birçok konuda fikir alışverişi yapıldı.
CHP Gebze İlçe Örgütü’nde 1 Kasım’da yapılacak olan seçim sürecinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili danışma toplantısı düzenlendi.

İlçe Başkanı Yakup Yılmaz’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya CHP Milletvekili Adayı Utkan Güneş’in yanı sıra teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı. Program başında bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz; “Ankara’da seçim argümanları ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. Seçim beyannamemizde 7 Haziran’dan farklı projeler var. Bu beyanname biraz revize edilerek paylaşıldı. Partimiz iktidarının ilk yüz gününde ve ilk yılında yapacağı önemli projeler var” diyerek seçim beyannamesinde yer alan projeleri okudu. 

SEÇİM SÜRECİ KONUŞULDU
İlçe Başkanı Yakup Yılmaz’ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıda; Önce Türkiye programı hakkında fikir alışverişi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Milletvekili Adaylarının yapacağı programlar, Önerilerin neticesinde çıkacak programlar, Sandık esasına göre çalışma sistemi, Mahallelerdeki eski partili veya kanaat önderlerinin tespiti, Mali komisyon oluşturulması gibi birçok konuda fikir alışverişi yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.