GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP yine algı operasyonu yapıyor

Çayırova 07.07.2020 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP yine algı operasyonu yapıyor

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Kültür Salonunda Bünyamin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan mecliste kendisine yapılan eleştiriler üzerine Başkan Çiftçi, "CHP yine algı operasyonu peşinde. Bu millet sandıkta gerekeni söylüyor. Her şeyim şeffaf, aksini düşünenler yargıya gitmeli" diyerek sert konuştu. Çiftçi, "Suç duyurusunda bulunun, imada bulunmayın, itham etmeyin, lütfen algıyı bırakın" dedi. GELİR VE GİDERLER AÇIKLANDI 2019 gelir gider bütçesi maddesinde vergi gelirleri 46.403.091 teşebbüs gelirleri 15.890.170 olarak açıklandı. Alınan bağış ve yardımlar 2.467.099 olarak ifade edildi. Toplamda 132.666.896 olarak açıklandı. Mecliste söz alan CHP meclis üyesi Halis Koç, "Hendek'teki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. İYİ Parti Meclis üyesi Deniz Kolo da yapılacak olan kent meydanı projesini sordu. Kolo ayrıca "vefa grubuna teşekkür ederim" dedi. KÜLTÜREL FAALİYETLER OLACAKTIR Mecliste konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Küçük sanayi sitesindeki esnafımızın yanındayız. Kent meydanı projesinde otopark olacak. Güncel etkinlikler olacak" dedi. Çiftçi ayrıca "Kültür ve sosyal faaliyetlerin olacağı bir projemiz var" dedi. Öte yandan 4 gündem maddelerinin okunduğu ve oy birliğiyle kabul edildiği Çayırova Meclis toplantısında meclis üyeleri salonda pandemi kurallarına uygun olarak oturdular.  “YATIRIM YAPMAYI UNUTTUNUZ MU?” Mecliste Söz alan CHP Çayırova Meclis üyesi Muharrem Gökçe,  "Dileğimiz peşkeşten uzak olmak. Kul hakkı yiyen varsa Allah katında hesap versin" dedi. Gökçe "Alınan bağışlara vakıf değiliz ret diyoruz. Durum gösteriyor ki borç ödüyoruz, basın yayın giderleri reklama harcanmış, 2019 yılı bütçesinden 19 milyon borç ödendiği gözüküyor. Bir yandan ödediniz diğer yandan borçlandınız mı? Yatırım yapmayı unutmuş olabilir misiniz? Lütfen seçim vaatlerinizi göz gezdirin, kenti unutmayın sayın başkan" dedi. "BÖYLE SİYASET OLMAZ, OLMAMALI" Eleştirilere yanıt veren Başkan Çiftçi, "CHP yanlış yönlendirmede başarılı, tebrik ederim. Toplum sandıkta dersi verir. Bağış için eleştiri yapacağınıza teşekkür edin. Bağış özgür yapılan bedellerdir. Siz peşkeş diyorsunuz, yargıya gitmenizi tavsiye ederim. Yargıya gidin. Her şey şeffaf ve ortada. Özel kalem ile ilgili de algı yapılıyor. Siyaset bu değil. Özel kalemin imtiyaz harcaması olmadı, olmayacak. Yatırım az diyorsunuz, biraz gerçekçi olalım. Pek çok yatırım var, borç diyorsunuz, yüksek oranda borç ödedik. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Siz de her şeyin farkındasınız ama siyasi duygularınız size böyle konuşturuyor" dedi. Öte yandan Ağustos Meclisi 4 Ağustos 15.00 tarihinde yapılacak. ​

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Kültür Salonunda Bünyamin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan mecliste kendisine yapılan eleştiriler üzerine Başkan Çiftçi, "CHP yine algı operasyonu peşinde. Bu millet sandıkta gerekeni söylüyor. Her şeyim şeffaf, aksini düşünenler yargıya gitmeli" diyerek sert konuştu. Çiftçi, "Suç duyurusunda bulunun, imada bulunmayın, itham etmeyin, lütfen algıyı bırakın" dedi.

GELİR VE GİDERLER AÇIKLANDI

2019 gelir gider bütçesi maddesinde vergi gelirleri 46.403.091 teşebbüs gelirleri 15.890.170 olarak açıklandı. Alınan bağış ve yardımlar 2.467.099 olarak ifade edildi. Toplamda 132.666.896 olarak açıklandı. Mecliste söz alan CHP meclis üyesi Halis Koç, "Hendek'teki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. İYİ Parti Meclis üyesi Deniz Kolo da yapılacak olan kent meydanı projesini sordu. Kolo ayrıca "vefa grubuna teşekkür ederim" dedi.

KÜLTÜREL FAALİYETLER OLACAKTIR

Mecliste konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Küçük sanayi sitesindeki esnafımızın yanındayız. Kent meydanı projesinde otopark olacak. Güncel etkinlikler olacak" dedi. Çiftçi ayrıca "Kültür ve sosyal faaliyetlerin olacağı bir projemiz var" dedi. Öte yandan 4 gündem maddelerinin okunduğu ve oy birliğiyle kabul edildiği Çayırova Meclis toplantısında meclis üyeleri salonda pandemi kurallarına uygun olarak oturdular.

 “YATIRIM YAPMAYI UNUTTUNUZ MU?”

Mecliste Söz alan CHP Çayırova Meclis üyesi Muharrem Gökçe,  "Dileğimiz peşkeşten uzak olmak. Kul hakkı yiyen varsa Allah katında hesap versin" dedi. Gökçe "Alınan bağışlara vakıf değiliz ret diyoruz. Durum gösteriyor ki borç ödüyoruz, basın yayın giderleri reklama harcanmış, 2019 yılı bütçesinden 19 milyon borç ödendiği gözüküyor. Bir yandan ödediniz diğer yandan borçlandınız mı? Yatırım yapmayı unutmuş olabilir misiniz? Lütfen seçim vaatlerinizi göz gezdirin, kenti unutmayın sayın başkan" dedi.

"BÖYLE SİYASET OLMAZ, OLMAMALI"

Eleştirilere yanıt veren Başkan Çiftçi, "CHP yanlış yönlendirmede başarılı, tebrik ederim. Toplum sandıkta dersi verir. Bağış için eleştiri yapacağınıza teşekkür edin. Bağış özgür yapılan bedellerdir. Siz peşkeş diyorsunuz, yargıya gitmenizi tavsiye ederim. Yargıya gidin. Her şey şeffaf ve ortada. Özel kalem ile ilgili de algı yapılıyor. Siyaset bu değil. Özel kalemin imtiyaz harcaması olmadı, olmayacak. Yatırım az diyorsunuz, biraz gerçekçi olalım. Pek çok yatırım var, borç diyorsunuz, yüksek oranda borç ödedik. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Siz de her şeyin farkındasınız ama siyasi duygularınız size böyle konuşturuyor" dedi. Öte yandan Ağustos Meclisi 4 Ağustos 15.00 tarihinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.