Çiftçi, hizmetleri kamuoyuyla paylaştı!

Çayırova 25.06.2020 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi, hizmetleri kamuoyuyla paylaştı!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Çiftçi; "Çayırova adına gece gündüz çalışıyoruz" dedi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Düzenlenen sabah programına Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve muhabirimiz Refik Sıla Güvenç de katılırken programa basın mensupları ilgi gösterdi. Çayırova Belediyesi Merkez Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Bünyamin Çiftçi’nin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, başkan yardımcıları Kenan Tuzcu, Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan hazır bulundu. Toplantıda ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan açıklama yaparak, “Gönül belediyeciliği sloganıyla çıktığımız bu yolda 15 ayı geride bıraktık. Pandemi sürecinde belediye başkanımızın gösterdiği gayret ve çaba için teşekkür ediyorum” dedi. SALGIN HER BİRİMİZİ ETKİLEDİ Karahan’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak bir selamlama konuşması yaparak, “Zorlu birkaç ay yaşadık. Pandemi sürecinde tüm bölge belediye başkanları önemli çalışmalar yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak ve ilçe belediyeleri olarak da güzel şeyler ortaya koymak için yola çıktık. Mutlu şehir Kocaeli için hepimize görev ve sorumluluklar düşüyor” diye konuştu. Karahan ve Çakmak’ın ardından yapılan çalışmalarla ilgili olarak video gösterimi yapıldı. 15 AYDIR CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ Video gösteriminin ardından söz alan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bir yıllık görev sürecinde yaptığı çalışmalarla ilgili olarak konuşarak, “15 aydır şehrimize hizmet ediyoruz. Bu hizmet yolculuğunu yerelde 2004 yılında başladı. 16 yıldır yerelde adeta ülkemizin çehresini değiştirdik. Çayırova’da da yerelde aldığımız bu görevi en şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalar kolay olmuyor. AK Parti belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi yapıyoruz. Teşkilatlarımız her türlü desteği veriyor. Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımıza eşit yakınlıkta hizmetleri yapıyoruz" dedi. BU KADAR KALABALIK BEKLEMEDİM Başkan Çiftçi sözlerinin devamında "15 ayımız tamamlandı. 4 senede yaptığımız çalışmaları da tamamlayarak hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz. En azami derecede tasarrufla bunları yapacağız. Kent meydanı projemiz kentimize hava katacak. Cumhur ittifakımızla beraber uyumluyuz. Sportif olarak herkese eşit destek olduk. Bugün buraya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederim. Bu kadar kalabalık beklemiyordum" dedi. Başkan Çiftçi kendisine sorulan "Ne kadar borç ödediniz?" sorusuna "Borç demogojisi yapmak istemiyorum" dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Çiftçi; "Çayırova adına gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Düzenlenen sabah programına Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve muhabirimiz Refik Sıla Güvenç de katılırken programa basın mensupları ilgi gösterdi. Çayırova Belediyesi Merkez Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Bünyamin Çiftçi’nin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, başkan yardımcıları Kenan Tuzcu, Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan hazır bulundu. Toplantıda ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan açıklama yaparak, “Gönül belediyeciliği sloganıyla çıktığımız bu yolda 15 ayı geride bıraktık. Pandemi sürecinde belediye başkanımızın gösterdiği gayret ve çaba için teşekkür ediyorum” dedi.

SALGIN HER BİRİMİZİ ETKİLEDİ

Karahan’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak bir selamlama konuşması yaparak, “Zorlu birkaç ay yaşadık. Pandemi sürecinde tüm bölge belediye başkanları önemli çalışmalar yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak ve ilçe belediyeleri olarak da güzel şeyler ortaya koymak için yola çıktık. Mutlu şehir Kocaeli için hepimize görev ve sorumluluklar düşüyor” diye konuştu. Karahan ve Çakmak’ın ardından yapılan çalışmalarla ilgili olarak video gösterimi yapıldı.

15 AYDIR CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Video gösteriminin ardından söz alan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bir yıllık görev sürecinde yaptığı çalışmalarla ilgili olarak konuşarak, “15 aydır şehrimize hizmet ediyoruz. Bu hizmet yolculuğunu yerelde 2004 yılında başladı. 16 yıldır yerelde adeta ülkemizin çehresini değiştirdik. Çayırova’da da yerelde aldığımız bu görevi en şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalar kolay olmuyor. AK Parti belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi yapıyoruz. Teşkilatlarımız her türlü desteği veriyor. Şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımıza eşit yakınlıkta hizmetleri yapıyoruz" dedi.

BU KADAR KALABALIK BEKLEMEDİM

Başkan Çiftçi sözlerinin devamında "15 ayımız tamamlandı. 4 senede yaptığımız çalışmaları da tamamlayarak hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz. En azami derecede tasarrufla bunları yapacağız. Kent meydanı projemiz kentimize hava katacak. Cumhur ittifakımızla beraber uyumluyuz. Sportif olarak herkese eşit destek olduk. Bugün buraya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederim. Bu kadar kalabalık beklemiyordum" dedi. Başkan Çiftçi kendisine sorulan "Ne kadar borç ödediniz?" sorusuna "Borç demogojisi yapmak istemiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.