GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çile Başladı!

Gebze 24.06.2017 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çile Başladı!

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu ile D-100 karayolunun Kocaeli kesiminde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Sürücüler gece boyunca trafikte kaldı.

Bayram tatilini  İstanbul dışında geçirmek için yola çıkan vatandaşlar nedeniyle TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun  Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşanıyor. TRAFİK ZAMAN ZAMAN DURMA NOKTASINA GELİYOR Özellikle  Ankara istikametinde her iki yolun çift şeride düştüğü  Tavşancıl,  Hereke, Kirazlıyalı,  Kuruçeşme,  Gültepe ve  Köseköy mevkilerinde trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. D-130 ile D-605 karayollarında ise normal akışında devam ediyor. 2 KİLOMETREYİ AŞAN KUYRUK Karayolları ve trafik ekipleri ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ayrıca, Güney  Marmara ile  Ege ve  Akdeniz bölgelerindeki kentlere gitmek isteyen vatandaşlar,  Gebze ilçesindeki Eskihisar Feribot İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu. Feribot işletmeleri sefer sayısını artırırken,  Yalova'daki Topçular İskelesi'ne geçmeye çalışan araçların oluşturduğu kuyruk 2 kilometreyi aştı.
Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu ile D-100 karayolunun Kocaeli kesiminde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Sürücüler gece boyunca trafikte kaldı.

Bayram tatilini  İstanbul dışında geçirmek için yola çıkan vatandaşlar nedeniyle TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun  Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşanıyor.

TRAFİK ZAMAN ZAMAN DURMA NOKTASINA GELİYOR

Özellikle  Ankara istikametinde her iki yolun çift şeride düştüğü  Tavşancıl,  Hereke, Kirazlıyalı,  Kuruçeşme,  Gültepe ve  Köseköy mevkilerinde trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. D-130 ile D-605 karayollarında ise normal akışında devam ediyor.

2 KİLOMETREYİ AŞAN KUYRUK

Karayolları ve trafik ekipleri ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ayrıca, Güney  Marmara ile  Ege ve  Akdeniz bölgelerindeki kentlere gitmek isteyen vatandaşlar,  Gebze ilçesindeki Eskihisar Feribot İskelesi'nde yoğunluğa neden oldu. Feribot işletmeleri sefer sayısını artırırken,  Yalova'daki Topçular İskelesi'ne geçmeye çalışan araçların oluşturduğu kuyruk 2 kilometreyi aştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.