Çiler'de Gümrükçülere Mesaj

Gebze 25.01.2018 - 21:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler'de Gümrükçülere Mesaj

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 26 Ocak Dünya Gümrük Günü'nü bir açıklama yaparak kutladı.

Dünya Gümrük Örgütü’nün ilk toplantısının yapıldığı 26 Ocak 1953 tarihini hatırlatmak ve toplumda gümrüklerin işleyişi hakkında farkındalığı arttırmak üzere kutlanan “Dünya Gümrük Günü” nde, tüm gümrük müşavirlerimize, dış ticaret temsilcilerimize ve bu iş kolları ile bağlantılı sektörlerin değerli mensuplarına, çalışmalarında başarılar dilerim. Dünya ticaretinin 98’ini temsil eden Gümrük İşbirliği Konseyi’ne 1953 yılında kurucu üye olarak dahil olan ve günümüzde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almayı hedefleyen ülkemizde; gümrük işlemlerinin daha etkin ve daha güvenli yürümesi adına sürdürülen faaliyetlerin yanısıra milli gelir seviyesinde de önde olmak için çalışmalar yapılmaktadır. Uluslararası ticaretin gelişmesinde ve kolaylaştırılmasında kilit konumda yer alan gümrüklerimizde görev yapançalışanlarımızın “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” nü kutlar, daima başarı dileklerimi iletirim.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 26 Ocak Dünya Gümrük Günü'nü bir açıklama yaparak kutladı.

Dünya Gümrük Örgütü’nün ilk toplantısının yapıldığı 26 Ocak 1953 tarihini hatırlatmak ve toplumda gümrüklerin işleyişi hakkında farkındalığı arttırmak üzere kutlanan “Dünya Gümrük Günü” nde, tüm gümrük müşavirlerimize, dış ticaret temsilcilerimize ve bu iş kolları ile bağlantılı sektörlerin değerli mensuplarına, çalışmalarında başarılar dilerim.
Dünya ticaretinin 98’ini temsil eden Gümrük İşbirliği Konseyi’ne 1953 yılında kurucu üye olarak dahil olan ve günümüzde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almayı hedefleyen ülkemizde; gümrük işlemlerinin daha etkin ve daha güvenli yürümesi adına sürdürülen faaliyetlerin yanısıra milli gelir seviyesinde de önde olmak için çalışmalar yapılmaktadır. Uluslararası ticaretin gelişmesinde ve kolaylaştırılmasında kilit konumda yer alan gümrüklerimizde görev yapançalışanlarımızın “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” nü kutlar, daima başarı
dileklerimi iletirim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.