Çınaraltı futbolcularına sahip çıktı

Spor 03.02.2020 - 18:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çınaraltı futbolcularına sahip çıktı

Darıca Gençlerbirliği’nin 12.adamı Çınaraltı, Gölcükspor maçında yaşanan olayların ardından sosyal medyadan bir mesaj yayımladılar. Yaşanan olaylara rağmen tribündeki centilmen duruşlarıyla örnek bir taraftar profili çizen Çınaraltılılar, sonuna kadar futbolcularının arkalarında olduklarını vurgulayarak takımlarına sahip çıktılar. İşte o açıklama: Malesef dün oynadığımız maç öncesi Gölcükspor futbolcuları, başta orta saha oyuncumuz, semtimizin çocuğu Emre Alan olmak üzere futbolcularımıza saldırmış emniyet güçleri saha ortasında barikat kurarak antrenman bölgelerini ikiye ayırmıştır. TEPKİ VERMEDİK, LAKİN… ÇINARALTILILAR grubu olarak olayların daha da büyümemesi, takımımızın ceza almaması için tribünde hiçbir tepki vermedik. Lakin bu saatten sonra Gölcükspor takımı Darıca ilçesine girerken 2 kere düşünsün bir dahaki sefer tepkimizi fazlasıyla göstereceğimizden kimsenin şüphesi ve aklında soru işareti olmasın. Gölcükspor camiasını kendi denk takımlarıyla uğraşmaya davet ediyor, Darıca Gençlerbirliği ile denk olmak için 40 fırın ekmek yemeleri gerektiğini hatırlatıyoruz olayların baş kahramanı Erdem Korkmaz Güner beyefendinin Darıca'ya gelmesini merakla bekliyoruz...

Darıca Gençlerbirliği’nin 12.adamı Çınaraltı, Gölcükspor maçında yaşanan olayların ardından sosyal medyadan bir mesaj yayımladılar. Yaşanan olaylara rağmen tribündeki centilmen duruşlarıyla örnek bir taraftar profili çizen Çınaraltılılar, sonuna kadar futbolcularının arkalarında olduklarını vurgulayarak takımlarına sahip çıktılar. İşte o açıklama: Malesef dün oynadığımız maç öncesi Gölcükspor futbolcuları, başta orta saha oyuncumuz, semtimizin çocuğu Emre Alan olmak üzere futbolcularımıza saldırmış emniyet güçleri saha ortasında barikat kurarak antrenman bölgelerini ikiye ayırmıştır.

TEPKİ VERMEDİK, LAKİN…

ÇINARALTILILAR grubu olarak olayların daha da büyümemesi, takımımızın ceza almaması için tribünde hiçbir tepki vermedik. Lakin bu saatten sonra Gölcükspor takımı Darıca ilçesine girerken 2 kere düşünsün bir dahaki sefer tepkimizi fazlasıyla göstereceğimizden kimsenin şüphesi ve aklında soru işareti olmasın. Gölcükspor camiasını kendi denk takımlarıyla uğraşmaya davet ediyor, Darıca Gençlerbirliği ile denk olmak için 40 fırın ekmek yemeleri gerektiğini hatırlatıyoruz olayların baş kahramanı Erdem Korkmaz Güner beyefendinin Darıca'ya gelmesini merakla bekliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.