Çınaraltı Bursa’ya sığmadı

Spor 25.01.2015 - 19:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çınaraltı Bursa’ya sığmadı

Darıca Gençlerbirliği taraftarları dün oynanan Bursa Nilüferspor maçına adeta akın ettiler.

8 otobüsle Bursa’ya çıkarma yapan sarı yeşilli taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadılar. Darıca G.B taraftarları öyle coşkulu ve öyle kalabalıklardı ki bir kısım taraftarlar stada alınmadı. 90 dakika boyunca takımlarına müthiş bir coşkuyla destek veren Çınaraltılılar, son dakikada gelen galibiyet golünün ardından çılgınca sevindiler. Kritik galibiyette önemli bir pay sahibi olan sarı yeşilli taraftarlar, maç sonunda futbolcuları yanlarına çağırarak karşılıklı tezahürat yaptılar. Futbolcularla birlikte şampiyonluklar şarkıları söyleyen Darıca G.B taraftarları mutlu bir şekilde Darıca’ya döndüler.   HABER: ÇAĞLAR  AKAR
Darıca Gençlerbirliği taraftarları dün oynanan Bursa Nilüferspor maçına adeta akın ettiler.

8 otobüsle Bursa’ya çıkarma yapan sarı yeşilli taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadılar. Darıca G.B taraftarları öyle coşkulu ve öyle kalabalıklardı ki bir kısım taraftarlar stada alınmadı. 90 dakika boyunca takımlarına müthiş bir coşkuyla destek veren Çınaraltılılar, son dakikada gelen galibiyet golünün ardından çılgınca sevindiler. Kritik galibiyette önemli bir pay sahibi olan sarı yeşilli taraftarlar, maç sonunda futbolcuları yanlarına çağırarak karşılıklı tezahürat yaptılar. Futbolcularla birlikte şampiyonluklar şarkıları söyleyen Darıca G.B taraftarları mutlu bir şekilde Darıca’ya döndüler.

 

HABER: ÇAĞLAR  AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.