Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız!

20.06.2020 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız!

KORKUTAN RAKAM KOCAELİ’DE CAN YAKIYOR

Suça sürüklenen çocuklarımız en çok kasten öldürme fiilini gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Kasten öldürmenin hemen arkasından ise cinsel istismar suçu geliyor. Kocaeli’de 2019 tarihinde işlenen suçların istatistiği korkutucu bir gerçeği gözler önüne serdi. Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davalarda 25 çocuğumuzun kasten öldürme suçuna sürüklendiği ve hemen arkasından ise 12 çocuğun cinsel istismar fiilini işledikleri ortaya çıktı. Raporda 8 çocuğun yağma suçunu, 7 çocuğun uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama suçu, 12 çocuk ise kişi hüviyetinden yoksun bırakma suçunu işlediği öğrenildi.    UYUŞTURUCU TİCARET  3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davalarda 24 çocuğumuz cinsel istismar suçunu işledikleri raporlara yansıdı. 40 çocuğumuzun cinsel istismar, 14 çocuğun yağma, 11 çocuğun uyuşturucu ticareti yapma, 11 çocuğun basit yaralama, 19 çocuğun kişi hüviyetinden yoksun bırakma, 7 çocuğun kasten öldürme suçunu isledikleri ortaya çıktı.    CİNSEL İSTİSMAR ARTIYOR 7 Ağır Ceza Mahkemesinde 2019 yılında görülen davalarda 37 çocuğun cinsel istismar suçunu işledikleri ve bu suçtan dolayı yargılandıkları, 10 çocuğun uyuşturucu ticareti yapmak suçundan haklarında dava açılarak yargılandığı ve 6 çocuğun kişi hüviyetinden alıkoyma fiillerini işledikleri öğrenildi.
KORKUTAN RAKAM KOCAELİ’DE CAN YAKIYOR

Suça sürüklenen çocuklarımız en çok kasten öldürme fiilini gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Kasten öldürmenin hemen arkasından ise cinsel istismar suçu geliyor.

Kocaeli’de 2019 tarihinde işlenen suçların istatistiği korkutucu bir gerçeği gözler önüne serdi. Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davalarda 25 çocuğumuzun kasten öldürme suçuna sürüklendiği ve hemen arkasından ise 12 çocuğun cinsel istismar fiilini işledikleri ortaya çıktı. Raporda 8 çocuğun yağma suçunu, 7 çocuğun uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama suçu, 12 çocuk ise kişi hüviyetinden yoksun bırakma suçunu işlediği öğrenildi.   

UYUŞTURUCU TİCARET 

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davalarda 24 çocuğumuz cinsel istismar suçunu işledikleri raporlara yansıdı. 40 çocuğumuzun cinsel istismar, 14 çocuğun yağma, 11 çocuğun uyuşturucu ticareti yapma, 11 çocuğun basit yaralama, 19 çocuğun kişi hüviyetinden yoksun bırakma, 7 çocuğun kasten öldürme suçunu isledikleri ortaya çıktı.   

CİNSEL İSTİSMAR ARTIYOR

7 Ağır Ceza Mahkemesinde 2019 yılında görülen davalarda 37 çocuğun cinsel istismar suçunu işledikleri ve bu suçtan dolayı yargılandıkları, 10 çocuğun uyuşturucu ticareti yapmak suçundan haklarında dava açılarak yargılandığı ve 6 çocuğun kişi hüviyetinden alıkoyma fiillerini işledikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.