Çok okuyun, çalışın, örnek olun

Gebze 08.06.2018 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çok okuyun, çalışın, örnek olun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim karne dağıtım töreninde konuştu, “Geleceğimizin varisleri olan çocuklarımıza ve gençlerimize aldıkları eğitime katkı sunmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Karne günü vesilesiyle de öğrencilerimizin eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

“İNSİYATİF ALIYOR, SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRİYORUZ” “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim yatırımlarımıza, bir gelecek vizyonu olarak bakıyoruz” açıklamasını karne günü vesilesiyle Türk Pirelli Ortaokuluna ziyaretinde dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bu amaçla 10 yıldır düzenlediğimiz Kocaeli Kitap Fuarımız, Kocaeli’nin kültür hayatına bambaşka bir boyut kattı. “Her Öğrenciye Bir Bilgisayar” projemizle eğitimde yeni bir çağ açtık. 290 bin yavrumuza bilgisayar dağıttık. 23 Nisan Kocaeli Uluslararası Bilim ve Çocuk Şenliği’miz ile Türkiye’de Çocuk Bayramını en güzel şekilde kutlayan il olduk.  Bilgi Evlerimiz, Bilim Merkezi’miz, Akademi Lise, Akademi Üniversite programlarımız, Diriliş kamplarımız Spor okullarımız ve alanı müsait olan okullarımızda inşa ettiğimiz spor ve konferans salonlarıyla eğitimin her alanında insiyatif alıyor, sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” ifadelerini sarf etti. “BİLİŞİM VADİSİNİN MÜHENDİSLERİ, İDARECİLERİ OLACAKLAR” Gebze Bilişim Vadisi Projesi de hayata geçtiğinde, bütün dünyaya teknoloji ve yazılım satan bir Kocaeli kurulmuş olacak vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Teknolojiyi tüketen değil, üreten bir Türkiye olacak. Allah’ın izniyle, Kocaeli’miz, sanayi üretiminde olduğu gibi, kültür ve medeniyet konusunda da liderliğe yükseliyor. İşte bugün karnelerini dağıttığımız bu çocuklarımız, Bilişim vadisinin mühendisleri, idarecileri olacaklar. Onları bu bilinçle yetiştiriyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz fen laboratuvarımız da sizlerin hizmeti yerinde ve daha modern imkânlarla almanızı sağlamak içindir. İstiyoruz ki deneyerek öğrenin. Denerseniz, tecrübe edinirsiniz. Biz medeniyetin imkânlarını avuçlarınızın içine koyduk. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Çok okuyun, çalışın, örnek olun” şeklinde konuştu. “GENÇLER, LİSELİLER, ÜNİVERSİTELİLER GÖZBEBEĞİMİZDİR” Çalışarak ve üreterek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabiliriz hatırlatması da yapan Karaosmanoğlu, “Şunun altını çizmek istiyorum. Karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Ve unutmamak gerekir ki karnenin sorumlusu, hiç bir zaman tek başına çocuklarımız da değildir. Çocuklarımızın üzerinde emeği büyük olan öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Fen laboratuvarımız da karneleriniz de hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözleri tamamladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim karne dağıtım töreninde konuştu, “Geleceğimizin varisleri olan çocuklarımıza ve gençlerimize aldıkları eğitime katkı sunmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Karne günü vesilesiyle de öğrencilerimizin eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

“İNSİYATİF ALIYOR, SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRİYORUZ”

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim yatırımlarımıza, bir gelecek vizyonu olarak bakıyoruz” açıklamasını karne günü vesilesiyle Türk Pirelli Ortaokuluna ziyaretinde dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bu amaçla 10 yıldır düzenlediğimiz Kocaeli Kitap Fuarımız, Kocaeli’nin kültür hayatına bambaşka bir boyut kattı. “Her Öğrenciye Bir Bilgisayar” projemizle eğitimde yeni bir çağ açtık. 290 bin yavrumuza bilgisayar dağıttık. 23 Nisan Kocaeli Uluslararası Bilim ve Çocuk Şenliği’miz ile Türkiye’de Çocuk Bayramını en güzel şekilde kutlayan il olduk.  Bilgi Evlerimiz, Bilim Merkezi’miz, Akademi Lise, Akademi Üniversite programlarımız, Diriliş kamplarımız Spor okullarımız ve alanı müsait olan okullarımızda inşa ettiğimiz spor ve konferans salonlarıyla eğitimin her alanında insiyatif alıyor, sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” ifadelerini sarf etti.

“BİLİŞİM VADİSİNİN MÜHENDİSLERİ, İDARECİLERİ OLACAKLAR”

Gebze Bilişim Vadisi Projesi de hayata geçtiğinde, bütün dünyaya teknoloji ve yazılım satan bir Kocaeli kurulmuş olacak vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Teknolojiyi tüketen değil, üreten bir Türkiye olacak. Allah’ın izniyle, Kocaeli’miz, sanayi üretiminde olduğu gibi, kültür ve medeniyet konusunda da liderliğe yükseliyor. İşte bugün karnelerini dağıttığımız bu çocuklarımız, Bilişim vadisinin mühendisleri, idarecileri olacaklar. Onları bu bilinçle yetiştiriyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz fen laboratuvarımız da sizlerin hizmeti yerinde ve daha modern imkânlarla almanızı sağlamak içindir. İstiyoruz ki deneyerek öğrenin. Denerseniz, tecrübe edinirsiniz. Biz medeniyetin imkânlarını avuçlarınızın içine koyduk. Bu fırsatları iyi değerlendirin. Çok okuyun, çalışın, örnek olun” şeklinde konuştu.

“GENÇLER, LİSELİLER, ÜNİVERSİTELİLER GÖZBEBEĞİMİZDİR”

Çalışarak ve üreterek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabiliriz hatırlatması da yapan Karaosmanoğlu, “Şunun altını çizmek istiyorum. Karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Ve unutmamak gerekir ki karnenin sorumlusu, hiç bir zaman tek başına çocuklarımız da değildir. Çocuklarımızın üzerinde emeği büyük olan öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Fen laboratuvarımız da karneleriniz de hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözleri tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.