ÇYDD Gebze, 'Ekim'e hızlı başladı!

Gebze 02.10.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇYDD Gebze, 'Ekim'e hızlı başladı!

Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 1 Ekim-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı kapsamında Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleyeceği programla kadınları bilgilendirecek.

20-70 yaş arası kadınlara 1 Ekim-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı kapsamında Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü Hemşiresi Aylin Yeşilyurt tarafından eğitim verecek olan Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, eğitim kapsamında Meme kanseri, Serviks Kanseri, Kolorektal Kanserleri başlıkları altında bilgilendirecek. 3 Ekim 2019 Perşembe günü saat 13.00 ile 14.00 arasında gerçekleşecek olan program dernek binasında gerçekleşecek. Öte yandan 04 Ekim 2019 Cuma günü ise “Okuyalım Okutalım” projesi kapsamında Tavşanlı Köyünde olacak olan dernek yönetimi, Tavşanlı Köyü Ceviz Altında buluşarak, kadınlarla birlikte kitap okuyacak. BİLİNÇLİ BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Ekim ayına hızlı başladıklarını dile getirerek, ‘Çalışmalarımızı hız kesmeden Ekim ayında da sürmeye devam ediyoruz. Hem “Okuyalım Okutalım” projemiz kapsamında kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden bilinçlendirmek ve kitap okuma seviyesini arttırmak için Gebze Bölgesi’nde çalışmalar yapıyoruz. Öte yandan 1 Ekim-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı kapsamında 20-70 yaş arası kadınlarımızı bilgilendirmek için çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar kapsamında Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz programla kadınlarımıza Meme Kanseri hakkında bilgiler verilecek. Gerçekleştireceğimiz her iki programa da tüm kadınlarımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 1 Ekim-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı kapsamında Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleyeceği programla kadınları bilgilendirecek.

20-70 yaş arası kadınlara 1 Ekim-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı kapsamında Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü Hemşiresi Aylin Yeşilyurt tarafından eğitim verecek olan Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, eğitim kapsamında Meme kanseri, Serviks Kanseri, Kolorektal Kanserleri başlıkları altında bilgilendirecek. 3 Ekim 2019 Perşembe günü saat 13.00 ile 14.00 arasında gerçekleşecek olan program dernek binasında gerçekleşecek. Öte yandan 04 Ekim 2019 Cuma günü ise “Okuyalım Okutalım” projesi kapsamında Tavşanlı Köyünde olacak olan dernek yönetimi, Tavşanlı Köyü Ceviz Altında buluşarak, kadınlarla birlikte kitap okuyacak.

BİLİNÇLİ BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Ekim ayına hızlı başladıklarını dile getirerek, ‘Çalışmalarımızı hız kesmeden Ekim ayında da sürmeye devam ediyoruz. Hem “Okuyalım Okutalım” projemiz kapsamında kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden bilinçlendirmek ve kitap okuma seviyesini arttırmak için Gebze Bölgesi’nde çalışmalar yapıyoruz. Öte yandan 1 Ekim-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı kapsamında 20-70 yaş arası kadınlarımızı bilgilendirmek için çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar kapsamında Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz programla kadınlarımıza Meme Kanseri hakkında bilgiler verilecek. Gerçekleştireceğimiz her iki programa da tüm kadınlarımızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.