ÇYDD Gebze, yıldönümlerini kutladı!

Gebze 23.02.2020 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇYDD Gebze, yıldönümlerini kutladı!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 22 Şubat’ta 31 yılı geride bıraktı. Kuruluşundan bugüne 113 şube, 17 bini aşkın üye ve on binlerce bağışçı ile ÇYDD 100 binden fazla öğrenciye burs imkânı sağladı. Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyet’in kazanımlarını koruma yolunda bilimsel düşünme ve sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı, çağdaş, eğitimli gençlerin yetişmesine destek olmak için çalışmalarını yürüten ÇYDD Gebze Şubesi de Kuruluş yıldönümünde üye ve gönülleri ile buluştu. ÇINAR, “ÇYDD MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ” ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “Sayın Türkan Saylan ve değerli arkadaşları, çağdaş Atatürk ilkelerine bağlı gençlerin yetişmesine katkı sağlamak için 1989 yılında kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne mensup olmaktan gururluyuz. Yıldönümümüz kutlu olsun. 150’yi aşkın üyemiz ve onlarca bağışçımızın desteğiyle, 50’yi aşkın kardelenimiz, 100’ü aşkın üniversite öğrencimize destek oluyoruz. Bu anlamlı günde bizlerle olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. ÇYDD Gebze Şubesine yeni katılan üyelere ÇYDD rozeti takdim edilen buluşma geleneksel ÇYDD Gebze toplantıları gibi İzmir Marşıyla bitti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 22 Şubat’ta 31 yılı geride bıraktı. Kuruluşundan bugüne 113 şube, 17 bini aşkın üye ve on binlerce bağışçı ile ÇYDD 100 binden fazla öğrenciye burs imkânı sağladı. Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyet’in kazanımlarını koruma yolunda bilimsel düşünme ve sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı, çağdaş, eğitimli gençlerin yetişmesine destek olmak için çalışmalarını yürüten ÇYDD Gebze Şubesi de Kuruluş yıldönümünde üye ve gönülleri ile buluştu.

ÇINAR, “ÇYDD MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “Sayın Türkan Saylan ve değerli arkadaşları, çağdaş Atatürk ilkelerine bağlı gençlerin yetişmesine katkı sağlamak için 1989 yılında kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne mensup olmaktan gururluyuz. Yıldönümümüz kutlu olsun. 150’yi aşkın üyemiz ve onlarca bağışçımızın desteğiyle, 50’yi aşkın kardelenimiz, 100’ü aşkın üniversite öğrencimize destek oluyoruz. Bu anlamlı günde bizlerle olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. ÇYDD Gebze Şubesine yeni katılan üyelere ÇYDD rozeti takdim edilen buluşma geleneksel ÇYDD Gebze toplantıları gibi İzmir Marşıyla bitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.