DARICA G.B ÇOK ‘AZİZ’ 3-1

Spor 10.12.2016 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA G.B ÇOK ‘AZİZ’ 3-1

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ve Bayrampaşa maçında kadroda olmayan Aziz Kızılgün’ün dönüşü muhteşem oldu. Sahada basmadık yer bırakmayan ve attığı golle takımına hayat veren Aziz Kızılgün, 3-1’lik galibiyette başrol oynarken ayakta alkışlandı.

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 16.haftasında sahasında konuk ettiği 12 Bingölspor’u 3-1 yenerek puanını 28’e çıkardı ve maç fazlasıyla ligde 5.sıraya yükseldi. Zirve ile arasındaki puan farkını 3’e indiren sarı yeşilliler, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybını bekleyecek. MAÇA İLGİ AZ OLDU Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ilgi az oldu. Mücadeleyi yaklaşık 200 kadar sarı yeşilli taraftar izlerken, 60 kadar 12 Bingölspor taraftarı da takımlarına destek verdi. Karşılaşmayı Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca ilçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Milli Takımlar maç izleme komitesinden Levent Şahin, Darıca G.B kulüp yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları izledi. DARICA İSTEKLİ VE ARZULU BAŞLADI Bayrampaşa deplasmanında aldığı 3-2’lik yenilgiyi telafi etmek için sahaya çıkan sarı yeşilli temsilcimiz karşılaşmaya oldukça istekli ve arzulu başladı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte oyunu rakip yarı sahaya yıkan Darıca G.B, sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Yoğun baskıya rağmen fazla pozisyon üretemeyen sarı yeşillilerin imdadına takımın biyonik adamı Cem Tosun yetişti. BİYONİK ADAM CEM TOSUN SAHNEDE Mücadelenin 31.dakikasında Sinan Turan’ın kullandığı köşe vuruşunda çok iyi yükselen Cem, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. İlk yarı bu skorla bitecek derken karşılaşmanın 45+2.dakikasında ender gelişen 12 Bingölspor atağında Kamil Yüksel kafa vuruşuyla skora denge getirdi. Bu gol ilk yarının da sonucunu ilan etti. 1-1 GÜNDOĞDU FORVETİ İKİLEDİ Darıca G.B Teknik Direktörü Galip Gündoğdu ilk yarının etkisiz isimlerinden Uğur Karakoç’u ikinci yarının hemen başında oyundan alıp Serhan Yılmaz’ı sahaya sürerek forveti ikiledi. İkinci yarıya da etkili başlayan Darıca G.B bu kez aradığı golü erken buldu. Mücadelenin 50.dakikasında sahanın çalışkan ismi Aziz, Abuzer’le yaptığı duvar paslaşması sonucu ceza sahasına girerek düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını maçta ikinci kez öne geçirdi. 2-1 AZİZ SAHADA BASMADIK YER BIRAKMADI Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Aziz Kızılgün, işinde ne kadar profesyonel olduğunu bir kez daha gösterdi. Sahada basmadık yer bırakmayan Aziz Kızılgün, Bingölspor defansına zor anlar yaşatırken, Bingölspor savunma oyuncuları Aziz’i ancak faul yaparak durdurabildiler. USTA GOLCÜ SERHAN FİŞİ ÇEKTİ Karşılaşmanın 61.dakikasında yine Aziz’le başlayan atak golle sonuçlandı. Savunmanın arasına atılan topta çok iyi bir koşu yapan usta golcü Serhan Yılmaz, çaprazdan yakın direği yaptığı net vuruşla takımını 3-1 öne geçirdi. Bu dakikadan itibaren oyunun mutlak hakimi olan Darıca G.B, rölantide bir oyunla sahadan 3-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.
Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden ve Bayrampaşa maçında kadroda olmayan Aziz Kızılgün’ün dönüşü muhteşem oldu. Sahada basmadık yer bırakmayan ve attığı golle takımına hayat veren Aziz Kızılgün, 3-1’lik galibiyette başrol oynarken ayakta alkışlandı.

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 16.haftasında sahasında konuk ettiği 12 Bingölspor’u 3-1 yenerek puanını 28’e çıkardı ve maç fazlasıyla ligde 5.sıraya yükseldi. Zirve ile arasındaki puan farkını 3’e indiren sarı yeşilliler, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

MAÇA İLGİ AZ OLDU

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ilgi az oldu. Mücadeleyi yaklaşık 200 kadar sarı yeşilli taraftar izlerken, 60 kadar 12 Bingölspor taraftarı da takımlarına destek verdi. Karşılaşmayı Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca ilçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Milli Takımlar maç izleme komitesinden Levent Şahin, Darıca G.B kulüp yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları izledi.

DARICA İSTEKLİ VE ARZULU BAŞLADI

Bayrampaşa deplasmanında aldığı 3-2’lik yenilgiyi telafi etmek için sahaya çıkan sarı yeşilli temsilcimiz karşılaşmaya oldukça istekli ve arzulu başladı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte oyunu rakip yarı sahaya yıkan Darıca G.B, sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Yoğun baskıya rağmen fazla pozisyon üretemeyen sarı yeşillilerin imdadına takımın biyonik adamı Cem Tosun yetişti.

BİYONİK ADAM CEM TOSUN SAHNEDE

Mücadelenin 31.dakikasında Sinan Turan’ın kullandığı köşe vuruşunda çok iyi yükselen Cem, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. İlk yarı bu skorla bitecek derken karşılaşmanın 45+2.dakikasında ender gelişen 12 Bingölspor atağında Kamil Yüksel kafa vuruşuyla skora denge getirdi. Bu gol ilk yarının da sonucunu ilan etti. 1-1

GÜNDOĞDU FORVETİ İKİLEDİ

Darıca G.B Teknik Direktörü Galip Gündoğdu ilk yarının etkisiz isimlerinden Uğur Karakoç’u ikinci yarının hemen başında oyundan alıp Serhan Yılmaz’ı sahaya sürerek forveti ikiledi. İkinci yarıya da etkili başlayan Darıca G.B bu kez aradığı golü erken buldu. Mücadelenin 50.dakikasında sahanın çalışkan ismi Aziz, Abuzer’le yaptığı duvar paslaşması sonucu ceza sahasına girerek düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını maçta ikinci kez öne geçirdi. 2-1

AZİZ SAHADA BASMADIK YER BIRAKMADI

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Aziz Kızılgün, işinde ne kadar profesyonel olduğunu bir kez daha gösterdi. Sahada basmadık yer bırakmayan Aziz Kızılgün, Bingölspor defansına zor anlar yaşatırken, Bingölspor savunma oyuncuları Aziz’i ancak faul yaparak durdurabildiler.

USTA GOLCÜ SERHAN FİŞİ ÇEKTİ

Karşılaşmanın 61.dakikasında yine Aziz’le başlayan atak golle sonuçlandı. Savunmanın arasına atılan topta çok iyi bir koşu yapan usta golcü Serhan Yılmaz, çaprazdan yakın direği yaptığı net vuruşla takımını 3-1 öne geçirdi. Bu dakikadan itibaren oyunun mutlak hakimi olan Darıca G.B, rölantide bir oyunla sahadan 3-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.