DARICA G.B’Yİ SARSAN HABER!

Spor 01.10.2020 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DARICA G.B’Yİ SARSAN HABER!

Ceyhanspor maçı hazırlıklarını sürdüren 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş sakatlık haberleriyle sarsıldı. Geçen hafta oynanan Fethiyespor maçının kadrosunda yer almayan Berat ile aynı maçta 17.dakikada sakatlanarak oyuna devam edemeyen Samet Acar’ın, Pazar günü oynanacak olan Ceyhanspor maçında forma giyemeyecekleri açıklandı. METİN KENDİNİ DENEYECEK AMA… Fethiyespor maçında forma giyemeyen bir başka futbolcu Metin Güler de Ceyhanspor maçı öncesinde hafta boyunca antrenmanlara çıkmayarak moralleri bozdu. Metin’in bugün yapılacak olan antrenmanda kendisini deneyeceği, ancak teknik heyetin Metin’i hem antrenman eksiği olduğu için hem de riski etmemek adına Adana’ya götürmemesi bekleniyor. ALKAN: FUTBOLCULARIMIZ DAHA BİLİNÇLİ HAREKET ETMELİ Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca G.B Teknik Direktörü Ender Alkan, “Bu oyuncuların yokluğu bizi etkilemez desem doğru bir söylemde bulunmuş olmam. Elbette ki etkileneceğiz. Futbolcularımızın sakatlık konusunda daha bilinçli hareket edip kendilerini riske atmama adına olgun ve mantıklı hareket etmesi gerekiyor. Bizim için her maç çok değerli. Yaşadığımız bu olumsuz tablodan az hasarla çıkma adına Ceyhanspor maçına daha dikkatli hazırlanacağız. Eksik oyuncularımızın yerine görev yapacak olan futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Ceyhanspor maçı hazırlıklarını sürdüren 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş sakatlık haberleriyle sarsıldı. Geçen hafta oynanan Fethiyespor maçının kadrosunda yer almayan Berat ile aynı maçta 17.dakikada sakatlanarak oyuna devam edemeyen Samet Acar’ın, Pazar günü oynanacak olan Ceyhanspor maçında forma giyemeyecekleri açıklandı.

METİN KENDİNİ DENEYECEK AMA…

Fethiyespor maçında forma giyemeyen bir başka futbolcu Metin Güler de Ceyhanspor maçı öncesinde hafta boyunca antrenmanlara çıkmayarak moralleri bozdu. Metin’in bugün yapılacak olan antrenmanda kendisini deneyeceği, ancak teknik heyetin Metin’i hem antrenman eksiği olduğu için hem de riski etmemek adına Adana’ya götürmemesi bekleniyor.

ALKAN: FUTBOLCULARIMIZ DAHA BİLİNÇLİ HAREKET ETMELİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Darıca G.B Teknik Direktörü Ender Alkan, “Bu oyuncuların yokluğu bizi etkilemez desem doğru bir söylemde bulunmuş olmam. Elbette ki etkileneceğiz. Futbolcularımızın sakatlık konusunda daha bilinçli hareket edip kendilerini riske atmama adına olgun ve mantıklı hareket etmesi gerekiyor. Bizim için her maç çok değerli. Yaşadığımız bu olumsuz tablodan az hasarla çıkma adına Ceyhanspor maçına daha dikkatli hazırlanacağız. Eksik oyuncularımızın yerine görev yapacak olan futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.