GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Belediyesi’nden Alkışlanacak Hareket

Darıca 25.05.2020 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Belediyesi’nden Alkışlanacak Hareket

Darıca Belediyesi vatandaşlar tarafından bildirilen yaralı kediyi alarak tedavi ettirdi. Dün Darıca’da tüm vatandaşların takdirini kazanacak bir olay yaşandı. Yaralı bir kedi vatandaşların dikkatini çekti ve Darıca Belediyesi ekiplerine haber verdi. Çok geçmeden yaralı kediyi bulunduğu yerden alan ekipler, tedavi etmek üzere yaralı kediyi götürdü. DOĞADAKİ DOSTLARIMIZ İÇİN DE CANLA BAŞLA Yaşadığı anları anlatan Dilek Karaca, “Bugün yaralı bir kedi için Büyükşehir 153'ten destek istedim. Beni Darıca belediyesine yönlendirdi ve Darıca Belediyesi zabıta ekipleri kediyi tedavi edilmek üzere götürdüler. Kediye sahip çıkan Darıca Belediyesi ekipleri ve Büyükşehire teşekkür ederim” dedi. Darıca Belediyesi ise yaptığı açıklamada, “Sadece Darıca’lılar için değil, doğada ki dostlarımız içinde canla başla çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Darıca Belediyesi vatandaşlar tarafından bildirilen yaralı kediyi alarak tedavi ettirdi.

Dün Darıca’da tüm vatandaşların takdirini kazanacak bir olay yaşandı. Yaralı bir kedi vatandaşların dikkatini çekti ve Darıca Belediyesi ekiplerine haber verdi. Çok geçmeden yaralı kediyi bulunduğu yerden alan ekipler, tedavi etmek üzere yaralı kediyi götürdü.

DOĞADAKİ DOSTLARIMIZ İÇİN DE CANLA BAŞLA

Yaşadığı anları anlatan Dilek Karaca, “Bugün yaralı bir kedi için Büyükşehir 153'ten destek istedim. Beni Darıca belediyesine yönlendirdi ve Darıca Belediyesi zabıta ekipleri kediyi tedavi edilmek üzere götürdüler. Kediye sahip çıkan Darıca Belediyesi ekipleri ve Büyükşehire teşekkür ederim” dedi. Darıca Belediyesi ise yaptığı açıklamada, “Sadece Darıca’lılar için değil, doğada ki dostlarımız içinde canla başla çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.