Darıca’da ‘diriliş’ yürüyüşü

Darıca 07.04.2017 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da ‘diriliş’ yürüyüşü

16 Nisan Referandumunu bir Halk’ın ‘dirilişi’ olarak gören Darıca Belediyesi, bugün İlçe’de büyük bir yürüyüş düzenliyor. Saat 19:30’da başlayacak yürüyüşe binlerin katılımı bekleniyor.

Referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Darıca Belediyesi, bugün İlçe’de halkla birlikte yürüyecek. Saha çalışmalarını yaklaşık bir aydır sürdüren Darıca Evet Platformu, yürüyüş için hazırlıklarını tamamladı. Darıca Belediye Başkanı ile birlikte, Milletvekilleri ve çok sayıda protokol üyesinin de bu akşamki yürüyüşe katılımı bekleniyor. HEDEF 10 BİN 16 Nisan referandum ile birlikte Türkiye’ne prangalarından kurtulacağını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “16 Nisan, gençlerimiz, çocuklarımız ve halkımız için yeniden dirilişin tarihi olacak. Vesayetlerin, Ülkemiz üzerinde ki her türlü çirkin hesapların son bulacağı tarihi referandum da Darıca olarak ‘evet’ diyeceğiz. Bugün yapacağımız yürüyüşe tüm Darıcalıları ve ‘evet’ diyecek vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bugün yapacağımız ‘diriliş’ yürüyüşünde on bini bulan gönül dostumuzla birlikte olmayı amaçlıyoruz” dedi. UĞUR IŞILAK KONSERİ Bugün saat 19:30’da başlayacak Darıca’da ki yürüyüşün başlama noktası Cami Mahallesi Sağlık Ocağı önü olacak. Çınaraltı’nı yürüyerek geçecek olan Darıcalılar, Cumhuriyet Meydanı’nda yürüyüşü bitirerek, düzenlenen programı takip edecek. Konuşmaların ardından Uğur Işılak, Diriliş için yürüyeceklere konser verecek. Parti bayraklarının kullanılmayacağı yürüyüşte, herkese Türk Bayrağı dağıtılacak.  
16 Nisan Referandumunu bir Halk’ın ‘dirilişi’ olarak gören Darıca Belediyesi, bugün İlçe’de büyük bir yürüyüş düzenliyor. Saat 19:30’da başlayacak yürüyüşe binlerin katılımı bekleniyor.

Referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Darıca Belediyesi, bugün İlçe’de halkla birlikte yürüyecek. Saha çalışmalarını yaklaşık bir aydır sürdüren Darıca Evet Platformu, yürüyüş için hazırlıklarını tamamladı. Darıca Belediye Başkanı ile birlikte, Milletvekilleri ve çok sayıda protokol üyesinin de bu akşamki yürüyüşe katılımı bekleniyor.


HEDEF 10 BİN
16 Nisan referandum ile birlikte Türkiye’ne prangalarından kurtulacağını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “16 Nisan, gençlerimiz, çocuklarımız ve halkımız için yeniden dirilişin tarihi olacak. Vesayetlerin, Ülkemiz üzerinde ki her türlü çirkin hesapların son bulacağı tarihi referandum da Darıca olarak ‘evet’ diyeceğiz. Bugün yapacağımız yürüyüşe tüm Darıcalıları ve ‘evet’ diyecek vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bugün yapacağımız ‘diriliş’ yürüyüşünde on bini bulan gönül dostumuzla birlikte olmayı amaçlıyoruz” dedi.


UĞUR IŞILAK KONSERİ
Bugün saat 19:30’da başlayacak Darıca’da ki yürüyüşün başlama noktası Cami Mahallesi Sağlık Ocağı önü olacak. Çınaraltı’nı yürüyerek geçecek olan Darıcalılar, Cumhuriyet Meydanı’nda yürüyüşü bitirerek, düzenlenen programı takip edecek. Konuşmaların ardından Uğur Işılak, Diriliş için yürüyeceklere konser verecek. Parti bayraklarının kullanılmayacağı yürüyüşte, herkese Türk Bayrağı dağıtılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.