GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca'da hangi kargo çalışanında korona var?

Darıca 26.05.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca'da hangi kargo çalışanında korona var?

Darıca’da kargo çalışanlarına ve fırıncılara yönelik Covid-19 testi yapılmıştı. Yapılan testin sonuçları Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan tarafından açıklandı. Test yapılan kargo çalışanlarının ve fırıncıların tamamının testinin negatif çıktığını belirten Müdür Doğan, tedbirli olmaya devam edilmesi gerektiğini söyledi. Doğan yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca sınırları içerisinde büyük bir özveri ile görev yapan her türlü şartlarda siparişlerimizi evlerimize kadar getiren, değerli kargo çalışanlarımıza yapmış olduğumuz Covid-19 testleri negatif çıkmıştır. Esnafımızın ve vatandaşlarımız sağlığı, huzuru ve güveni için esnaflara yönelik taramalarımız devam edecektir. Bu süre içerinde vatandaşlarımızın; maske takmaları ve sosyal mesafeye önem göstermeleri büyük önem arz etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Darıca’da kargo çalışanlarına ve fırıncılara yönelik Covid-19 testi yapılmıştı.

Yapılan testin sonuçları Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan tarafından açıklandı. Test yapılan kargo çalışanlarının ve fırıncıların tamamının testinin negatif çıktığını belirten Müdür Doğan, tedbirli olmaya devam edilmesi gerektiğini söyledi. Doğan yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca sınırları içerisinde büyük bir özveri ile görev yapan her türlü şartlarda siparişlerimizi evlerimize kadar getiren, değerli kargo çalışanlarımıza yapmış olduğumuz Covid-19 testleri negatif çıkmıştır. Esnafımızın ve vatandaşlarımız sağlığı, huzuru ve güveni için esnaflara yönelik taramalarımız devam edecektir. Bu süre içerinde vatandaşlarımızın; maske takmaları ve sosyal mesafeye önem göstermeleri büyük önem arz etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.