GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da işsizliğe çözüm bulunuyor

Darıca 15.10.2019 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da işsizliğe çözüm bulunuyor

BAŞKAN BIYIK VE MİLLETVEKİLİ YILMAZ, İSTİHDAM MASASI’NI ZİYARET ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla faaliyete başlayan İstihdam Masası kısa sürede yüzlerce kişiyi iş sahibi yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İstihdam Masası’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde yer alan ve kısa süre önce belediyenin giriş katında faaliyete başlayan İstihdam Masası ile işsizliğe çözüm bulunuyor. Darıca’da işsizliği azaltacak olan İstihdam Masası’na vatandaşlar da yoğun talep gösteriyor. İŞKUR ile entegreli çalışan ve alanında uzman kişilerin başında olduğu İstihdam Masası, vatandaşlardan gelen CV’leri bir havuzda topluyor ve başta fabrikalar olmak üzere sanayi kuruluşları ve işletmelere yönlendiriyor. İşçi ile işveren arsında köprü kurulan proje ile Darıca’da işsizliğin azaltılması planlanıyor. İSTİHDAM MASASI’NI ZİYARET ETTİLER AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a İstihdam Masası’nı gezdiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İstihdam Masası projesi ile kısa sürede birçok kişinin işe yerleştiğini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza verdiğimiz bir söz vardı. Darıca’da işsizliği en aza indirmek istiyoruz. Darıca Belediyesi bünyesinde kurulan İstihdam Masası ile işçi ve işveren arasında köprü kuruyoruz. İŞKUR ile entegreli çalışarak iş arayanla işvereni buluşturuyoruz. Ekibimiz gelen iş başvurularını bir havuzda topluyor ve sisteme kaydediyor. İşçi arayan firmalardan gelen talebe göre yönlendirme yapılarak işçi ile işveren buluşturuluyor. Kısa sürede çok güzel sonuçlar aldık ve birçok arkadaşımızı işe yerleştirdik. Şu ana kadar yaklaşık 3 bin başvurunun olduğu İstihdam Masası ile 500’ün üzerinde kişinin iş sahibi olmasına katkıda bulunduk” diye konuştu. MİLLETVEKİLİ YILMAZ TEBRİK ETTİ İstihdam Masası projesinin önemli olduğunu vurgulayan ve Darıca Belediyesi’nin güzel bir işe imza attığını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları hep birlikte bozacağız. Ekonomimizi zora sokmak isteyenlerle mücadelemiz sürüyor. Bu noktada işsizlikle ilgili çalışmalar daha da önem kazanıyor. Darıca Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu İstihdam Masası ile işsizliğe çözüm bulunuyor. Belediyelerin bu tür sosyal projelere ağırlık vererek ekonomimize katkı sunmaları çok önemli. Ben Darıca Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.
BAŞKAN BIYIK VE MİLLETVEKİLİ YILMAZ, İSTİHDAM MASASI’NI ZİYARET ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla faaliyete başlayan İstihdam Masası kısa sürede yüzlerce kişiyi iş sahibi yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İstihdam Masası’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde yer alan ve kısa süre önce belediyenin giriş katında faaliyete başlayan İstihdam Masası ile işsizliğe çözüm bulunuyor. Darıca’da işsizliği azaltacak olan İstihdam Masası’na vatandaşlar da yoğun talep gösteriyor. İŞKUR ile entegreli çalışan ve alanında uzman kişilerin başında olduğu İstihdam Masası, vatandaşlardan gelen CV’leri bir havuzda topluyor ve başta fabrikalar olmak üzere sanayi kuruluşları ve işletmelere yönlendiriyor. İşçi ile işveren arsında köprü kurulan proje ile Darıca’da işsizliğin azaltılması planlanıyor.

İSTİHDAM MASASI’NI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’a İstihdam Masası’nı gezdiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İstihdam Masası projesi ile kısa sürede birçok kişinin işe yerleştiğini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza verdiğimiz bir söz vardı. Darıca’da işsizliği en aza indirmek istiyoruz. Darıca Belediyesi bünyesinde kurulan İstihdam Masası ile işçi ve işveren arasında köprü kuruyoruz. İŞKUR ile entegreli çalışarak iş arayanla işvereni buluşturuyoruz. Ekibimiz gelen iş başvurularını bir havuzda topluyor ve sisteme kaydediyor. İşçi arayan firmalardan gelen talebe göre yönlendirme yapılarak işçi ile işveren buluşturuluyor. Kısa sürede çok güzel sonuçlar aldık ve birçok arkadaşımızı işe yerleştirdik. Şu ana kadar yaklaşık 3 bin başvurunun olduğu İstihdam Masası ile 500’ün üzerinde kişinin iş sahibi olmasına katkıda bulunduk” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ YILMAZ TEBRİK ETTİ

İstihdam Masası projesinin önemli olduğunu vurgulayan ve Darıca Belediyesi’nin güzel bir işe imza attığını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları hep birlikte bozacağız. Ekonomimizi zora sokmak isteyenlerle mücadelemiz sürüyor. Bu noktada işsizlikle ilgili çalışmalar daha da önem kazanıyor. Darıca Belediyesi’nin hayata geçirmiş olduğu İstihdam Masası ile işsizliğe çözüm bulunuyor. Belediyelerin bu tür sosyal projelere ağırlık vererek ekonomimize katkı sunmaları çok önemli. Ben Darıca Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.