Darıca’da zamandan tasarruf

Darıca 23.09.2020 - 21:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da zamandan tasarruf

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “Sorunları yerinde dinleyip görmek, çözüm noktasında zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık gün içindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana makamında oturmayan, vatandaşlarla bir araya gelip onların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Bıyık bu kez de esnafı dinledi. Taleplerinin uygunluğuna göre en kısa sürede isteklerin yerine geleceğini belirten Bıyık, sorunların çözümü için de gerekli birimlere talimat verdi. ZAMANDAN TASARRUF EDİYORUZ İstasyon Caddesi’ndeki bütün işyerlerini tek tek gezen Başkan Bıyık, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetlerde bulundu. Vatandaşların fikir ve önerilerini hassasiyetle dinlediğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Halkımızın takdirini ve hayır dualarını almak için çalışıyoruz. Halkımızla el ele, gönül gönüle hizmet üretmek için gayretle görevimizin başındayız. Halkımızın memnuniyeti bize güç veriyor. Vatandaşımızın sorununu yerinde dinleyip görmek, çözüm noktasında zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor. HERKES KENDİNİ SEVDİKLERİNİ KORUMALI Dünyanın ve ülkemizin de içinde olduğu bu durumu bir olursak birlik olursak aşarız. Herkes maskesini takmalı, sosyal mesafe kuralına uymalı ve bu şekilde kendini sevdiklerini korumalı. Kimse bana bir şey olmaz düşüncesine kapılmamalı. Evet, yaz aylarında belki daha çok zorlanıyoruz fakat eski günleri daha kısa sürede tekrar aynı şekilde yaşamak istiyorsak biraz daha gayret. Korona virüs salgınına karşı belediye olarak çalışmalarımızı aksatmadık ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bununla birlikte maske kullanımına karşı herkesi bilgilendiriyoruz. Bugün de esnafımızı ziyaret ederek konu ile ilgili gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ettik. Duyarlı esnaflarımızın maskesiz kimseyi içeri almadığına şahit olduk.” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı iş yerlerinde misafir eden ilçe esnafı başkan tarafından sık sık gerçekleşen bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “Sorunları yerinde dinleyip görmek, çözüm noktasında zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık gün içindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bu yana makamında oturmayan, vatandaşlarla bir araya gelip onların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Bıyık bu kez de esnafı dinledi. Taleplerinin uygunluğuna göre en kısa sürede isteklerin yerine geleceğini belirten Bıyık, sorunların çözümü için de gerekli birimlere talimat verdi.

ZAMANDAN TASARRUF EDİYORUZ

İstasyon Caddesi’ndeki bütün işyerlerini tek tek gezen Başkan Bıyık, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetlerde bulundu. Vatandaşların fikir ve önerilerini hassasiyetle dinlediğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Halkımızın takdirini ve hayır dualarını almak için çalışıyoruz. Halkımızla el ele, gönül gönüle hizmet üretmek için gayretle görevimizin başındayız. Halkımızın memnuniyeti bize güç veriyor. Vatandaşımızın sorununu yerinde dinleyip görmek, çözüm noktasında zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor.

HERKES KENDİNİ SEVDİKLERİNİ KORUMALI

Dünyanın ve ülkemizin de içinde olduğu bu durumu bir olursak birlik olursak aşarız. Herkes maskesini takmalı, sosyal mesafe kuralına uymalı ve bu şekilde kendini sevdiklerini korumalı. Kimse bana bir şey olmaz düşüncesine kapılmamalı. Evet, yaz aylarında belki daha çok zorlanıyoruz fakat eski günleri daha kısa sürede tekrar aynı şekilde yaşamak istiyorsak biraz daha gayret. Korona virüs salgınına karşı belediye olarak çalışmalarımızı aksatmadık ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bununla birlikte maske kullanımına karşı herkesi bilgilendiriyoruz. Bugün de esnafımızı ziyaret ederek konu ile ilgili gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ettik. Duyarlı esnaflarımızın maskesiz kimseyi içeri almadığına şahit olduk.” Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı iş yerlerinde misafir eden ilçe esnafı başkan tarafından sık sık gerçekleşen bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.