Darıca G.B’de Bolu yolculuğu başladı

Spor 03.08.2015 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B’de Bolu yolculuğu başladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B, ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirmek üzere bugün Bolu’ya gitti.

İki günlük iznin ardından bugün saat 13:00’da kulüp tesislerinde toplanan sarı yeşilliler, Bolu Abant’ta bulunan Von Clup Otel’de kampa girmek üzere yola çıktı. Saat 14:00’da başlayan yolculukta Darıca G.B kafilesinde 20 futbolcu bulunuyor. Kafilede yer almayan diğer futbolcular ise Bolu’da takıma dahil olacak. Sarı yeşillilerin Bolu yolculuğunda kafile başkanlığını ise Yardımcı Antrenör Gökhan Kaynak yürütüyor. KAYNAK: KAMP BİZİM İÇİN İYİ BİR FIRSAT Yolculuk öncesinde gazetemize değerlendirmelerde bulunan Yardımcı Antrenör Gökhan Kaynak, ‘’20 kişilik bir kafileyle Bolu yolculuğuna başlıyoruz. Dileğimiz kazasız, sakatlıksız sağlıklı bir kamp geçirmek. 12 gün sürecek olan kamp, eksiklerimizi görme adına bizim için iyi bir fırsat. Hedefimiz; hem mental hem de fiziksel anlamda takımımızı hazır duruma getirmek. Verimli bir çalışma sürecinin ardından iyi bir şekilde Darıca’ya dönmek istiyoruz’’ dedi. 5 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK Abant Von Clup Otel’de 12 günlük bir kamp süreci geçirecek olan sarı yeşilli temsilcimiz, kampta 5 hazırlık karşılaşması oynayacak. Yavuz İncedal’ın öğrencileri Bolu kampında; Fethiyespor, Çatalcaspor, İnegölspor, Van BŞB. ve Afyonspor ile karşı karşıya gelecek.   
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B, ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirmek üzere bugün Bolu’ya gitti.

İki günlük iznin ardından bugün saat 13:00’da kulüp tesislerinde toplanan sarı yeşilliler, Bolu Abant’ta bulunan Von Clup Otel’de kampa girmek üzere yola çıktı. Saat 14:00’da başlayan yolculukta Darıca G.B kafilesinde 20 futbolcu bulunuyor. Kafilede yer almayan diğer futbolcular ise Bolu’da takıma dahil olacak. Sarı yeşillilerin Bolu yolculuğunda kafile başkanlığını ise Yardımcı Antrenör Gökhan Kaynak yürütüyor.

KAYNAK: KAMP BİZİM İÇİN İYİ BİR FIRSAT

Yolculuk öncesinde gazetemize değerlendirmelerde bulunan Yardımcı Antrenör Gökhan Kaynak, ‘’20 kişilik bir kafileyle Bolu yolculuğuna başlıyoruz. Dileğimiz kazasız, sakatlıksız sağlıklı bir kamp geçirmek. 12 gün sürecek olan kamp, eksiklerimizi görme adına bizim için iyi bir fırsat. Hedefimiz; hem mental hem de fiziksel anlamda takımımızı hazır duruma getirmek. Verimli bir çalışma sürecinin ardından iyi bir şekilde Darıca’ya dönmek istiyoruz’’ dedi.

5 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Abant Von Clup Otel’de 12 günlük bir kamp süreci geçirecek olan sarı yeşilli temsilcimiz, kampta 5 hazırlık karşılaşması oynayacak. Yavuz İncedal’ın öğrencileri Bolu kampında; Fethiyespor, Çatalcaspor, İnegölspor, Van BŞB. ve Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.