Darıca’nın askerleri hazır kıta!

Spor 18.08.2017 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’nın askerleri hazır kıta!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRMEYE HAZIRLANIYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde gözler ligin ilk haftasında oynanacak olan E.Velimeşe maçına çevrildi. Ligin havasına girmeye başlayan Gürses Kılıç’ın askerlerinde morallerin üst düzey olması yüzleri güldürdü. Kızılcahamam kampını tamamlayan Darıca Gençlerbirliği’nde Ergene Velimeşespor maçının hazırlıkları resmen başladı. Önceki gün kulüp tesislerinde toplanarak haftanın ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşillilerde eksik oyuncunun olmaması teknik heyeti sevindirirken, oyuncuların son derece moralli oluşları dikkatlerden kaçmadı. ‘’CİDDİYET VE KONSANTRE’’  25 kişilik futbolcu kadrosuyla çalışmalarına hız veren Darıca Gençlerbirliği’nde teknik patron Gürses Kılıç antrenman öncesinde futbolcularıyla mini bir toplantı gerçekleştirerek, beklentilerini dile getirdi. Oyuncularından Velimeşe maçına odaklanmalarını isteyen Kılıç, ‘’Bugünden(önceki gün) itibaren daha ciddiyetli ve daha konsantre bir biçimde antrenmanlarımızı yapmalıyız. Kendinizi mental anlamda lige hazırlayın’’dedi
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRMEYE HAZIRLANIYOR

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde gözler ligin ilk haftasında oynanacak olan E.Velimeşe maçına çevrildi. Ligin havasına girmeye başlayan Gürses Kılıç’ın askerlerinde morallerin üst düzey olması yüzleri güldürdü.

Kızılcahamam kampını tamamlayan Darıca Gençlerbirliği’nde Ergene Velimeşespor maçının hazırlıkları resmen başladı. Önceki gün kulüp tesislerinde toplanarak haftanın ilk çalışmasını gerçekleştiren sarı yeşillilerde eksik oyuncunun olmaması teknik heyeti sevindirirken, oyuncuların son derece moralli oluşları dikkatlerden kaçmadı.

‘’CİDDİYET VE KONSANTRE’’

 25 kişilik futbolcu kadrosuyla çalışmalarına hız veren Darıca Gençlerbirliği’nde teknik patron Gürses Kılıç antrenman öncesinde futbolcularıyla mini bir toplantı gerçekleştirerek, beklentilerini dile getirdi. Oyuncularından Velimeşe maçına odaklanmalarını isteyen Kılıç, ‘’Bugünden(önceki gün) itibaren daha ciddiyetli ve daha konsantre bir biçimde antrenmanlarımızı yapmalıyız. Kendinizi mental anlamda lige hazırlayın’’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.