“Darıca’yla aramızda bir sorun yok”

Siyaset 09.07.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Darıca’yla aramızda bir sorun yok”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile arasının bozuk olduğu haberlerini yalanlayarak, “Aramızda kırgınlık olduğuna dair yazı gerçeği yansıtmıyor. Bizim Gökhan başkanla aramızda herhangi bir sorun yoktur” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek basında yer alan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile arasının bozuk olduğu haberlerini bir açıklama yaparak yalanladı. Bu tür haberlerin aralarını bozamayacağını belirten Başkan Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün tarihli Nabız Gazetesi’nde çıkan Darıca İlçe Başkanı ile aramızda kırgınlık olduğuna dair yazı gerçeği yansıtmıyor. FİRMAMIN MALİ İŞLERİNİ HALLETTİ Bizim Gökhan başkanla aramızda herhangi bir sorun yoktur. Hatta iki gün önce yeni bir firmamın da mali işlerini vergi dairesinde halletti. Kongreler sonrası siyasi bütün çalışmalarımız ortak yürütülmektedir. Hatta büyük hedefimiz Gebze’nin il yapılmasını olma noktasında kurulacak olan ortak çalışma komisyonunda beraber çalışacağız. Bu tür haberler bizlerin kardeşliğini bozamaz.” CHP DARICA İLÇE BAŞKANI GÖKHAN AKTAŞ CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI CİHAN SOYLUÇİÇEK

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile arasının bozuk olduğu haberlerini yalanlayarak, “Aramızda kırgınlık olduğuna dair yazı gerçeği yansıtmıyor. Bizim Gökhan başkanla aramızda herhangi bir sorun yoktur” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek basında yer alan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile arasının bozuk olduğu haberlerini bir açıklama yaparak yalanladı. Bu tür haberlerin aralarını bozamayacağını belirten Başkan Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün tarihli Nabız Gazetesi’nde çıkan Darıca İlçe Başkanı ile aramızda kırgınlık olduğuna dair yazı gerçeği yansıtmıyor.

FİRMAMIN MALİ İŞLERİNİ HALLETTİ

Bizim Gökhan başkanla aramızda herhangi bir sorun yoktur. Hatta iki gün önce yeni bir firmamın da mali işlerini vergi dairesinde halletti. Kongreler sonrası siyasi bütün çalışmalarımız ortak yürütülmektedir. Hatta büyük hedefimiz Gebze’nin il yapılmasını olma noktasında kurulacak olan ortak çalışma komisyonunda beraber çalışacağız. Bu tür haberler bizlerin kardeşliğini bozamaz.”

CHP DARICA İLÇE BAŞKANI GÖKHAN AKTAŞ

CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI CİHAN SOYLUÇİÇEK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.