GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Belediye Başkan yardımcısı helallik isteyip ayrıldı!

Darıca 21.01.2015 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Belediye Başkan yardımcısı helallik isteyip ayrıldı!

Darıca Belediye Başkan Yardımcısıyken sürpriz bir şekilde görevinden istifa eden Sami Ayhan'ın akıbeti belli oldu. Uzun süredir ne yapacağı merak edilen Ayhan, sosyal paylaşım sitesinden yeni görevini açıkladı.

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı ıolan ve geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde görevinden ayrılan Sami Ayhan'ın uzun süredir geri dönüp dönmeyeceği tartışılıyordu. Ayhan'ın akıbeti belli oldu. Sami Ayhan, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Darıca'ya veda etti ve Denizli'ye atandığını duyurdu. Ayhan'ın mesajı şöyle: işte o acıklama "DEĞERLİ DOSTLARIM DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI DESKİ'YE NAKLEN ATANMAM SEBEBİYLE GÖNLÜM BURADA KALARAK DARICAMIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM.GÖREV YAPTIĞIM DÖNEM ZARFINDA BİLEREK KİMSEYİ KIRMAMAYA DİKKET ETTİM AMA BİLMEYEREK KIRMIŞ OLDUĞUM TÜM DOSTLARIMDAN HAKLARINI HELAL ETMESİNİ İSTİRHAM EDİYORUM.ŞAHSIM TÜM DOST VE KARDEŞLERİME HATTA ALEYHİMDE OLANLARA DA HAKKIMI HELAL EDİYORUM.BUNDAN SONRA DENİZLİDE BİR KARDEŞİNİZ VE EVİNİZ VAR.SELAM VE DUA İLE BAKİ OLAN ALEMLERİN RABBİNE EMANET OLUNUZ."
Darıca Belediye Başkan Yardımcısıyken sürpriz bir şekilde görevinden istifa eden Sami Ayhan'ın akıbeti belli oldu. Uzun süredir ne yapacağı merak edilen Ayhan, sosyal paylaşım sitesinden yeni görevini açıkladı.

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı ıolan ve geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde görevinden ayrılan Sami Ayhan'ın uzun süredir geri dönüp dönmeyeceği tartışılıyordu. Ayhan'ın akıbeti belli oldu. Sami Ayhan, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Darıca'ya veda etti ve Denizli'ye atandığını duyurdu. Ayhan'ın mesajı şöyle:

işte o acıklama

"DEĞERLİ DOSTLARIM DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI DESKİ'YE NAKLEN ATANMAM SEBEBİYLE GÖNLÜM BURADA KALARAK DARICAMIZDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM.GÖREV YAPTIĞIM DÖNEM ZARFINDA BİLEREK KİMSEYİ KIRMAMAYA DİKKET ETTİM AMA BİLMEYEREK KIRMIŞ OLDUĞUM TÜM DOSTLARIMDAN HAKLARINI HELAL ETMESİNİ İSTİRHAM EDİYORUM.ŞAHSIM TÜM DOST VE KARDEŞLERİME HATTA ALEYHİMDE OLANLARA DA HAKKIMI HELAL EDİYORUM.BUNDAN SONRA DENİZLİDE BİR KARDEŞİNİZ VE EVİNİZ VAR.SELAM VE DUA İLE BAKİ OLAN ALEMLERİN RABBİNE EMANET OLUNUZ."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.