Darıcalı milletvekilinin acil kana ihtiyacı var

Darıca 13.10.2020 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı milletvekilinin acil kana ihtiyacı var

Darıca, Bayramoğlu’nda yaşayan Amasya 21. dönem Milletvekili Gönül Saray için acil kan ihtiyacı var. Daha önce kansere yakalanan ve bir süredir tedavisi devam eden, Darıca Bayramoğlu’nda yaşayan Amasya 21. dönem Milletvekili Gönül Saray için acil kan ihtiyacı var. Kan grubu farketmeksizin acil kan arayışı sürdürdüklerini bildiren Ayşe Saray, kan vermek isteyenlerin İstanbul Kurtköy Emsey Hastanesi veya 0505 242 8004 irtibat numarasına ulaşabileceklerini söyledi.  

Darıca, Bayramoğlu’nda yaşayan Amasya 21. dönem Milletvekili Gönül Saray için acil kan ihtiyacı var.

Daha önce kansere yakalanan ve bir süredir tedavisi devam eden, Darıca Bayramoğlu’nda yaşayan Amasya 21. dönem Milletvekili Gönül Saray için acil kan ihtiyacı var. Kan grubu farketmeksizin acil kan arayışı sürdürdüklerini bildiren Ayşe Saray, kan vermek isteyenlerin İstanbul Kurtköy Emsey Hastanesi veya 0505 242 8004 irtibat numarasına ulaşabileceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.