Darıcalı öğretmenlerin ‘Curling’ keyfi

Spor 15.11.2019 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı öğretmenlerin ‘Curling’ keyfi

Floor Curling Turnuvası’nda parke bu kez öğretmenlerin. Sporda çok iyi bir ivme yakalayan Darıca’da son dönemin revaçta branşlarından Floor Curling, Darıca’da isminden söz ettirmeye devam ediyor. Darıca Belediyesi, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ortaklaşa düzenlediği Floor Curling Turnuvası’nda sahaya inen öğretmenler kıyasıya bir rekabete tutuldular. Gençlik Merkezi’nde yapılan turnuvaya Darıca’da 25 okuldan 50’si erkek ve 50’si kadın olmak üzere toplamda 100 öğretmen katılırken, oldukça ilgi çeken Floor Curling branşında hünerlerini sergilediler. Öğretmenler için yapılan turnuvada floor curling’in yanı sıra, dart, kort tenisi, badminton,  yüzme ve ayak tenisi müsabakaları da oynandı. CURLİNG ANTRENÖRLÜĞÜ KURSU AÇILIYOR Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun büyük emekleri sonucunda yeni bir spor branşıyla tanışan Darıcalılar’a bir müjde daha geldi. Darıca’da 15-26 Kasım’da Floor Curling 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu açılacağı açıklanırken, kurslara şimdiden yoğun bir talebin olduğu öğrenildi. Kursiyerlerin kayıt için bugün Darıca Şehit Polis Edip Zengin Gençlik Merkezi’nde hazır bulunmaları gerektiği açıklandı.   Spor coşkusunun yaşandığı Darıca’da, floor curling oynayarak stres atan öğretmenler objektiflerimize böyle poz verdiler.   Oynamak için sırasını bekleyen öğretmenler, müsabakaları heyecanla takip ettiler.   Farklı branşlarda görev yapan öğretmenler, flor curling’e her geçen gün ilginin daha da arttığını söylediler.

Floor Curling Turnuvası’nda parke bu kez öğretmenlerin. Sporda çok iyi bir ivme yakalayan Darıca’da son dönemin revaçta branşlarından Floor Curling, Darıca’da isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Darıca Belediyesi, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle ortaklaşa düzenlediği Floor Curling Turnuvası’nda sahaya inen öğretmenler kıyasıya bir rekabete tutuldular. Gençlik Merkezi’nde yapılan turnuvaya Darıca’da 25 okuldan 50’si erkek ve 50’si kadın olmak üzere toplamda 100 öğretmen katılırken, oldukça ilgi çeken Floor Curling branşında hünerlerini sergilediler. Öğretmenler için yapılan turnuvada floor curling’in yanı sıra, dart, kort tenisi, badminton,  yüzme ve ayak tenisi müsabakaları da oynandı.

CURLİNG ANTRENÖRLÜĞÜ KURSU AÇILIYOR

Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun büyük emekleri sonucunda yeni bir spor branşıyla tanışan Darıcalılar’a bir müjde daha geldi. Darıca’da 15-26 Kasım’da Floor Curling 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu açılacağı açıklanırken, kurslara şimdiden yoğun bir talebin olduğu öğrenildi. Kursiyerlerin kayıt için bugün Darıca Şehit Polis Edip Zengin Gençlik Merkezi’nde hazır bulunmaları gerektiği açıklandı.

 

Spor coşkusunun yaşandığı Darıca’da, floor curling oynayarak stres atan öğretmenler objektiflerimize böyle poz verdiler.

 

Oynamak için sırasını bekleyen öğretmenler, müsabakaları heyecanla takip ettiler.

 

Farklı branşlarda görev yapan öğretmenler, flor curling’e her geçen gün ilginin daha da arttığını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.