Darıcaspor Son Nefeste 3-2

Spor 11.02.2018 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcaspor Son Nefeste 3-2

2.Küme G Grubu’nda mücadele eden Darıcaspor, ligin 2.haftasında Nenehatun Stadı’nda konuk ettiği Balkanspor’u 3-2 yenerek 2’de 2 yaptı. Büyük heyecana sahne olan maçta Başar Özkan’ın öğrencilerine galibiyeti getiren golleri Yusuf Balcı(2) ve Emir Çiğdem kaydetti. Balkanspor aldığı yenilgi sonrasında 2.haftayı da puansız kapattı. KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI Mücadelenin 35.dakikasında Emirhan Çiğdem’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Darıcaspor, ikinci yarının 60 ve 65.dakikalarında iki duran toptan yediği gollerle bir anda 2-1 geriye düştü. 85.dakikaya 2-1 geride giren Darıcaspor’a hayat veren ise kaptan Yusuf Balcı oldu. 85 ve 90+2’de attığı iki şık kafa golüyle takımına hayat veren kaptan Yusuf, galibiyetin baş mimarı oldu.   Kaptan Yusuf iyi futbolunu 2 şık kafa golüyle süsledi.

2.Küme G Grubu’nda mücadele eden Darıcaspor, ligin 2.haftasında Nenehatun Stadı’nda konuk ettiği Balkanspor’u 3-2 yenerek 2’de 2 yaptı. Büyük heyecana sahne olan maçta Başar Özkan’ın öğrencilerine galibiyeti getiren golleri Yusuf Balcı(2) ve Emir Çiğdem kaydetti. Balkanspor aldığı yenilgi sonrasında 2.haftayı da puansız kapattı.

KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI

Mücadelenin 35.dakikasında Emirhan Çiğdem’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Darıcaspor, ikinci yarının 60 ve 65.dakikalarında iki duran toptan yediği gollerle bir anda 2-1 geriye düştü. 85.dakikaya 2-1 geride giren Darıcaspor’a hayat veren ise kaptan Yusuf Balcı oldu. 85 ve 90+2’de attığı iki şık kafa golüyle takımına hayat veren kaptan Yusuf, galibiyetin baş mimarı oldu.

 

Kaptan Yusuf iyi futbolunu 2 şık kafa golüyle süsledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.