Demirci, 58 projeyi birlikte açacak

Çayırova 02.10.2017 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirci, 58 projeyi birlikte açacak

ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKİ DEMİRCİ, YILSONUNDA TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Hayata geçirdiği projelerle kısa sürede Çayırova’nın çehresini değiştiren ve taraflı tarafsız birçok kesimin takdirini toplayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 58 projenin açılışını aynı anda gerçekleştirecek. Gazetemize özel açıklama yapan Demirci, tek tek açılış yerine toplu açılış yapmayı planladıklarını söyledi. VERDİĞİM SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİM Belediye başkanı seçildikten sonra ilçede yatırım atağı başlatan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Çayırova’nın çehresini değiştiren Başkan Şevki Demirci, gazetemize yaptığı açıklamada projelerle ilgili toplu açılış programı yapacaklarını söyledi.  Demirci, “Çayırova halkına verdiğim sözü yerine getirmek için çalışıyoruz. Seçim beyannamemizdeki projeleri hayata geçiriyoruz.  Bugüne kadar birçok projeyi tamamladık. Yakında toplu açılış programı düzenleyeceğiz. Tek tek açılış yerine toplu olarak açılış yapmayı planlıyoruz. Yılsonunda toplu açılış programı yapacağız. Devam eden projelerimiz var. Onların da bitmesini bekliyoruz” dedi. ÇAYIROVA’YA İKİ ÇILGIN PROJE GELİYOR Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demiri, Çayırovalılara iki çılgın proje sürprizi yapmaya da hazırlanıyor. Israrlara rağmen çılgın projelerin detayını vermeyen ve zamanı gelince açıklayacağını ifade eden Başkan Demirci, “Çayırova’da iki çılgın projemiz var. Bugüne kadar yaptığımız projelerin büyük bölümünü öz kaynaklarımızla yaptık. Kendi projelerimiz. Ama aynı zamanda hükümetimizin ve Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun da desteklerini aldık. Çayırova’da güzel bir dayanışma içerisinde hareket ediyoruz. Amacımız Çayırova’yı Kocaeli’nde ilk 3 ilçe içine sokmak. İzmit ve Gebze iki büyük ve merkez ilçeler. Bütçeleri de belli. Ama onlardan sonra Kocaeli’de 3. İlçe olarak Çayırova’nın gelmesi için çalışıyoruz. Bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum. Çayırova’nın önü açık.” diye konuştu.
ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKİ DEMİRCİ, YILSONUNDA TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Hayata geçirdiği projelerle kısa sürede Çayırova’nın çehresini değiştiren ve taraflı tarafsız birçok kesimin takdirini toplayan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 58 projenin açılışını aynı anda gerçekleştirecek. Gazetemize özel açıklama yapan Demirci, tek tek açılış yerine toplu açılış yapmayı planladıklarını söyledi.

VERDİĞİM SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİM

Belediye başkanı seçildikten sonra ilçede yatırım atağı başlatan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçirdi. Çayırova’nın çehresini değiştiren Başkan Şevki Demirci, gazetemize yaptığı açıklamada projelerle ilgili toplu açılış programı yapacaklarını söyledi.  Demirci, “Çayırova halkına verdiğim sözü yerine getirmek için çalışıyoruz. Seçim beyannamemizdeki projeleri hayata geçiriyoruz.  Bugüne kadar birçok projeyi tamamladık. Yakında toplu açılış programı düzenleyeceğiz. Tek tek açılış yerine toplu olarak açılış yapmayı planlıyoruz. Yılsonunda toplu açılış programı yapacağız. Devam eden projelerimiz var. Onların da bitmesini bekliyoruz” dedi.

ÇAYIROVA’YA İKİ ÇILGIN PROJE GELİYOR

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demiri, Çayırovalılara iki çılgın proje sürprizi yapmaya da hazırlanıyor. Israrlara rağmen çılgın projelerin detayını vermeyen ve zamanı gelince açıklayacağını ifade eden Başkan Demirci, “Çayırova’da iki çılgın projemiz var. Bugüne kadar yaptığımız projelerin büyük bölümünü öz kaynaklarımızla yaptık. Kendi projelerimiz. Ama aynı zamanda hükümetimizin ve Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun da desteklerini aldık. Çayırova’da güzel bir dayanışma içerisinde hareket ediyoruz. Amacımız Çayırova’yı Kocaeli’nde ilk 3 ilçe içine sokmak. İzmit ve Gebze iki büyük ve merkez ilçeler. Bütçeleri de belli. Ama onlardan sonra Kocaeli’de 3. İlçe olarak Çayırova’nın gelmesi için çalışıyoruz. Bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum. Çayırova’nın önü açık.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.