DİLOVASI 4 MART’A HAZIR

Dilovası 26.02.2017 - 18:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVASI 4 MART’A HAZIR

Erbakan Vakfı Dilovası İlçe yönetimi 4 Mart’ta İstanbul Abdi İpekçi Arenada düzenlenecek olan ‘’ Necmettin Erbakan’ı Anma Programı’’ için toplandı. Aldanmayan ve Aldatmayan Erbakan Toplantıda konuşan Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan OĞUZ, ''Vakıf olarak her yıl çeşitli programlar yapıyoruz. Bu yıl en büyük programı Abdi İpekçi Salonu'nda Erbakan hocamızı 'Aldanmayan, Aldatmayan Erbakan' olarak yapacağız. Erbakan hocamızla gönül bağı olan, hocamıza değer tüm Dilovalı hemşerilerimiz bu programa davet ediyoruz. Program için araçla saat 15:00 da Dilovası Belediyesi önünde hareket edecektir. Dilovası’nda yaşayan ve Erbakan Hoca’nın fikirlerine değer veren, farklı siyesi görüşten herkesi ve herkesimi etkinliğimize katılmalarını arzuluyoruz. “dedi. Hocamızdan Vazgeçmemeyi Öğrendik Oğuz “Hocamızdan vazgeçmemeyi öğrendik. Hocamızdan sadece siyasetçiler örnek almadılar. Ticaret yapanlar ve mühendisler örnek aldılar. Toplumun bir kesimi, hocamızın bir şeyi tuttuğu zaman kopartmasını ve sonuna kadar mücadelesini örnek aldı.. " şeklinde konuştu.

Erbakan Vakfı Dilovası İlçe yönetimi 4 Mart’ta İstanbul Abdi İpekçi Arenada düzenlenecek olan ‘’ Necmettin Erbakan’ı Anma Programı’’ için toplandı.

Aldanmayan ve Aldatmayan Erbakan

Toplantıda konuşan Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan OĞUZ, ''Vakıf olarak her yıl çeşitli programlar yapıyoruz. Bu yıl en büyük programı Abdi İpekçi Salonu'nda Erbakan hocamızı 'Aldanmayan, Aldatmayan Erbakan' olarak yapacağız. Erbakan hocamızla gönül bağı olan, hocamıza değer tüm Dilovalı hemşerilerimiz bu programa davet ediyoruz. Program için araçla saat 15:00 da Dilovası Belediyesi önünde hareket edecektir. Dilovası’nda yaşayan ve Erbakan Hoca’nın fikirlerine değer veren, farklı siyesi görüşten herkesi ve herkesimi etkinliğimize katılmalarını arzuluyoruz. “dedi.

Hocamızdan Vazgeçmemeyi Öğrendik

Oğuz “Hocamızdan vazgeçmemeyi öğrendik. Hocamızdan sadece siyasetçiler örnek almadılar. Ticaret yapanlar ve mühendisler örnek aldılar. Toplumun bir kesimi, hocamızın bir şeyi tuttuğu zaman kopartmasını ve sonuna kadar mücadelesini örnek aldı.. " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.