'Dilovası bizim evimiz'

Dilovası 07.10.2015 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Dilovası bizim evimiz'

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Dilovası'nda çeşitli temaslarda bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret eden Yaman, yaptığı açıklamada "Dilovası bizim evimiz, yuvamız. Dilovası için geçmişte nasıl birlikte çalıştıysak, yarın da birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Başkan Toltar da "Cemil Yaman Dilovası'nın gururu olacak" diyerek Yaman'a başarılar diledi.

1 Kasım erken seçimlerinde AK parti'den 7. sıra Kocaeli milletvekili adayı olan Cemil Yaman, yoğun bir seçim çalışması sürdürüyor. Dün Dilovası'nda çeşitli temaslarda bulunan Yaman, sabah muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelirken daha sonra Dilovası Belediyesi'ne geçerek Başkan Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti. TOLTAR: "YAMAN GURURUMUZ OLACAK" Ziyaret nedeniyle Cemil Yaman'a teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Toltar, "Biz Dilovası olarak birlikte yola çıktık. 1 Kasım seçimleri çok önemli. Türkiye için dönüm noktası olacak. 7 Haziran'dan sonra yeniden halka gitme kararı alındı. İnşallah 1 Kasım'dan sonra yeniden huzur ve istikrar ortamına kavuşacağız. Türkiye yeniden tek başına iktidara kavuşacaktır.  Bizler daha iyi bir Dilovası için çalışıyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir Dilovası bırakmak i.in çalışıyoruz. Cemil Yaman seçilir ve milletvekili olursa bizim de Dilovası olarak elimiz kuvvetlenir. Dilovası'nın sorunlarını en iyi bilen birisinin mecliste olması bizler için çok önemli. Cemil Yaman bizim gururumuz, onurumuz olacak. On un için elimizden geldiğince çalışmamız gerekiyor" dedi. YAMAN: "DİLOVASI BİZİM EVİMİZ" AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman da Başkan Ali Toltar'a teşekkür ederek şöyle konuştu: "Dilovası bizim evimiz, yuvamız. Dilovası için geçmişte nasıl birlikte çalıştıysak, yarın da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 1 Kasım seçimleri miladi bir seçimdir. Türkiye için çok kritik bir seçimdir. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları hep birlikte bozacağımız bir seçim olacak. Türkiye'nin huzur ve istikrarı için hepimize görevler düşüyor. Biz bu şehrin insanıyız. Önceliğimiz her zaman Dilovası, Gebze ve Kocaeli olacak. Biz hep birlikte inanıp, birlikte kazanacağız ."
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Dilovası'nda çeşitli temaslarda bulundu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret eden Yaman, yaptığı açıklamada "Dilovası bizim evimiz, yuvamız. Dilovası için geçmişte nasıl birlikte çalıştıysak, yarın da birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Başkan Toltar da "Cemil Yaman Dilovası'nın gururu olacak" diyerek Yaman'a başarılar diledi.

1 Kasım erken seçimlerinde AK parti'den 7. sıra Kocaeli milletvekili adayı olan Cemil Yaman, yoğun bir seçim çalışması sürdürüyor. Dün Dilovası'nda çeşitli temaslarda bulunan Yaman, sabah muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelirken daha sonra Dilovası Belediyesi'ne geçerek Başkan Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti.

TOLTAR: "YAMAN GURURUMUZ OLACAK"

Ziyaret nedeniyle Cemil Yaman'a teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Toltar, "Biz Dilovası olarak birlikte yola çıktık. 1 Kasım seçimleri çok önemli. Türkiye için dönüm noktası olacak. 7 Haziran'dan sonra yeniden halka gitme kararı alındı. İnşallah 1 Kasım'dan sonra yeniden huzur ve istikrar ortamına kavuşacağız. Türkiye yeniden tek başına iktidara kavuşacaktır.  Bizler daha iyi bir Dilovası için çalışıyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir Dilovası bırakmak i.in çalışıyoruz. Cemil Yaman seçilir ve milletvekili olursa bizim de Dilovası olarak elimiz kuvvetlenir. Dilovası'nın sorunlarını en iyi bilen birisinin mecliste olması bizler için çok önemli. Cemil Yaman bizim gururumuz, onurumuz olacak. On un için elimizden geldiğince çalışmamız gerekiyor" dedi.

YAMAN: "DİLOVASI BİZİM EVİMİZ"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman da Başkan Ali Toltar'a teşekkür ederek şöyle konuştu: "Dilovası bizim evimiz, yuvamız. Dilovası için geçmişte nasıl birlikte çalıştıysak, yarın da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 1 Kasım seçimleri miladi bir seçimdir. Türkiye için çok kritik bir seçimdir. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları hep birlikte bozacağımız bir seçim olacak. Türkiye'nin huzur ve istikrarı için hepimize görevler düşüyor. Biz bu şehrin insanıyız. Önceliğimiz her zaman Dilovası, Gebze ve Kocaeli olacak. Biz hep birlikte inanıp, birlikte kazanacağız ."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.