GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası Millet Bahçesi ihaleye çıkacak

Dilovası 23.10.2020 - 22:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Dilovası Millet Bahçesi ihaleye çıkacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Uçan’ı ziyaret ederek, “270 dönümlük Dilovası Millet Bahçesi çok yakında ihaleye çıkacak” dedi.  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Uçan’ı ziyaret etti. Ziyarette Dilovası’na yapılacak olan millet bahçesi konuşulduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 270 dönümlük Dilovası Millet Bahçesi’nin çok yakında ihaleye çıkacağını söyledi. Ziyaretle alakalı konuşan Başkan Şayir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tarım ve Orman Bakanlığı'nın belediyeye tahsis ettiği alan üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü yaklaşık 207 dönümlük alanı Millet Bahçesi olarak projelendirdi.  AĞUSTOS AYINDA YAPILACAKTI Millet bahçesinde bölgenin ağaç yapısı da göz önünde bulundurularak, mesire alanı, yürüyüş yolları, çocuk eğlence bölümleri, bisiklet sürüş alanları, çeşitli aktivite kısımları ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dilovası'nda bulunan 207 dönümlük arazi üzerine Millet Bahçesi inşa edecek. Halkımız için, ilçemiz için canla başla ve aşkla çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize bir Millet Bahçesi kazandırabilmek adına göreve gelir gelmez Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile gerekli temasları gerçekleştirmiştik. Girişimlerimiz sonuç verdi ve insanlarımızın dinlenebileceği, ailecek güzel vakit geçirebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri bir alanı Dilovalılara kazandırıyoruz. Böyle bir alan yükselen şehir Dilovası'na yakışacak.” Şayir, geçtiğimiz aylarda ihalenin ağustos ayında yapılacağını duyurmuştu ancak ihale ağustos ayında gerçekleşmedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Uçan’ı ziyaret ederek, “270 dönümlük Dilovası Millet Bahçesi çok yakında ihaleye çıkacak” dedi. 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Uçan’ı ziyaret etti. Ziyarette Dilovası’na yapılacak olan millet bahçesi konuşulduğunu dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 270 dönümlük Dilovası Millet Bahçesi’nin çok yakında ihaleye çıkacağını söyledi. Ziyaretle alakalı konuşan Başkan Şayir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tarım ve Orman Bakanlığı'nın belediyeye tahsis ettiği alan üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü yaklaşık 207 dönümlük alanı Millet Bahçesi olarak projelendirdi. 
AĞUSTOS AYINDA YAPILACAKTI
Millet bahçesinde bölgenin ağaç yapısı da göz önünde bulundurularak, mesire alanı, yürüyüş yolları, çocuk eğlence bölümleri, bisiklet sürüş alanları, çeşitli aktivite kısımları ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dilovası'nda bulunan 207 dönümlük arazi üzerine Millet Bahçesi inşa edecek. Halkımız için, ilçemiz için canla başla ve aşkla çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize bir Millet Bahçesi kazandırabilmek adına göreve gelir gelmez Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile gerekli temasları gerçekleştirmiştik. Girişimlerimiz sonuç verdi ve insanlarımızın dinlenebileceği, ailecek güzel vakit geçirebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri bir alanı Dilovalılara kazandırıyoruz. Böyle bir alan yükselen şehir Dilovası'na yakışacak.” Şayir, geçtiğimiz aylarda ihalenin ağustos ayında yapılacağını duyurmuştu ancak ihale ağustos ayında gerçekleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.