Dilovası’nda farkındalık yaratan çalışma

Sağlık 21.07.2020 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda farkındalık yaratan çalışma

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık çalışanları tarafından köy meydanlarında Dilovalı vatandaşlara yönelik salgınla mücadele konulu afişler belli başlı noktalara asıldı. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık çalışanları tarafından köy meydanlarında Dilovalı vatandaşlara yönelik maske- sosyal mesafe - el dezenfeksiyonu konularında gerekli bilgilendirme çalışması yaptı. cami ve muhtarlık binası gibi yerlere afişleri asarak vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağlandı. Covid-19 ile ilgili bilgilendirme ve halka yönelik bilinçlendirme çalışmaları dikkat çekerken vatandaşlar bu çalışmaları gayet yerinde ve olumlu bulduklarını ifade etti. FARKINDALIK YARATAN ÖNLEMLER Sağlık çalışanları tarafından yapılan çalışmalarda toplumun aydınlanmasına yönelik salgına karşı korunma tedbirleri dikkat çekici noktalarda yer alırken salgına karşı mücadelede yapılması gerekenler oldukça titiz bir şekilde, vatandaşlara aktarılıyor. Dilovalı vatandaşlara sağlık adına katkı oluşturacak olan çalışmaların faydalı olacağını kaydeden sağlık çalışanları “Farkındalık yaratan bu çalışma halkımıza katı ve yarar sunacaktır” açıklamasını yapıyorlar.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık çalışanları tarafından köy meydanlarında Dilovalı vatandaşlara yönelik salgınla mücadele konulu afişler belli başlı noktalara asıldı. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık çalışanları tarafından köy meydanlarında Dilovalı vatandaşlara yönelik maske- sosyal mesafe - el dezenfeksiyonu konularında gerekli bilgilendirme çalışması yaptı. cami ve muhtarlık binası gibi yerlere afişleri asarak vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağlandı. Covid-19 ile ilgili bilgilendirme ve halka yönelik bilinçlendirme çalışmaları dikkat çekerken vatandaşlar bu çalışmaları gayet yerinde ve olumlu bulduklarını ifade etti.

FARKINDALIK YARATAN ÖNLEMLER

Sağlık çalışanları tarafından yapılan çalışmalarda toplumun aydınlanmasına yönelik salgına karşı korunma tedbirleri dikkat çekici noktalarda yer alırken salgına karşı mücadelede yapılması gerekenler oldukça titiz bir şekilde, vatandaşlara aktarılıyor. Dilovalı vatandaşlara sağlık adına katkı oluşturacak olan çalışmaların faydalı olacağını kaydeden sağlık çalışanları “Farkındalık yaratan bu çalışma halkımıza katı ve yarar sunacaktır” açıklamasını yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.