GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası, sosyal medyadan Covid19 semineri verecek!

Sağlık 07.04.2020 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası, sosyal medyadan Covid19 semineri verecek!

Dilovası Belediyesi, koronavisürün hayatımızdaki etkilerini, sosyal medya üzerinden yapacağı seminerle halkı bilgilendirecek. Vatandaşların sosyal medyadan katılacağı seminerde merak edilen sorular da cevaplandırılacak. Dilovası Beledyesi, Koronavisür tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşları bilgilendirmek için sosyal medyadan seminer düzenliyor. Özel Yüzyıl Hastanesi Doktorlarından Klinik Psikolog Burcu Zaman’ın katılacağı seminerde vatandaşlar vatandaşlara "Covid19'un hayatımıza etkileri ve evde kaliteli zaman geçirme" konusunda bilgilendirmelerde bulunacak. VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLECEK 8 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek olan seminer saat 18:00 ile 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Belediyeye ait internet sitesi ve sosyal medyadan canlı olarak gerçekleşecek seminerde Psikolog Burcu Zaman, Koronavirüs ve evde kaliteli zaman geçirme konusunda vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandıracak.

Dilovası Belediyesi, koronavisürün hayatımızdaki etkilerini, sosyal medya üzerinden yapacağı seminerle halkı bilgilendirecek. Vatandaşların sosyal medyadan katılacağı seminerde merak edilen sorular da cevaplandırılacak.

Dilovası Beledyesi, Koronavisür tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşları bilgilendirmek için sosyal medyadan seminer düzenliyor. Özel Yüzyıl Hastanesi Doktorlarından Klinik Psikolog Burcu Zaman’ın katılacağı seminerde vatandaşlar vatandaşlara "Covid19'un hayatımıza etkileri ve evde kaliteli zaman geçirme" konusunda bilgilendirmelerde bulunacak.

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLECEK

8 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek olan seminer saat 18:00 ile 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Belediyeye ait internet sitesi ve sosyal medyadan canlı olarak gerçekleşecek seminerde Psikolog Burcu Zaman, Koronavirüs ve evde kaliteli zaman geçirme konusunda vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.