Dilovası'nın İzmit Direnişi

Dilovası 18.01.2015 - 21:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Dilovası'nın İzmit Direnişi

Amatör Süper Lig A Grubu’nda üç puanla son sırada bulunan ve küme düşen Dilovası Belediyespor, Alikahya Belediyespor karşısında kıran kırana mücadele etti.

KIRAN KIRANA MÜCADELE ETTİ Amatör Süper Lig A Grubu’na haftalar önce veda eden Dilovası Belediyespor, önceki gün küme düşme potasının hemen üstünde bulunan Alikahya Belediyespor ile Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. Kümede kalmak için sahadan en az berabere ayrılması gereken ve maça galibiyet hesaplarıyla çıkan Alikahya Belediyespor karşısında dişli bir rakip buldu. İlk yarıda rakibine direnen Dilovası Belediyespor adeta kalesini gole kapattı. Alikahya Belediyespor ilk yarıda umduğunu bulamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.   GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ İlk yarıda aradığı golü bulamayan Alikahya Belediyespor ikinci yarıya da oldukça hızlı başladı. Maçın 56. dakikasına gelindiğinde Alikahya Belediyespor Serdar’la 1-0 öne geçmeyi başardı ama mutluluğu kısa sürdü. Hiçbir iddiası olmadığı halde son ana kadar mücadelesine devam eden Dilovası Belediyespor dakika 75’te Onur’un golüyle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Dilovası Belediyespor, küme düşmesine rağmen mücadelesine devam ederek Alikahya Belediyespor deplasmanından bir puanla dönmesini bildi.
Amatör Süper Lig A Grubu’nda üç puanla son sırada bulunan ve küme düşen Dilovası Belediyespor, Alikahya Belediyespor karşısında kıran kırana mücadele etti.

KIRAN KIRANA MÜCADELE ETTİ

Amatör Süper Lig A Grubu’na haftalar önce veda eden Dilovası Belediyespor, önceki gün küme düşme potasının hemen üstünde bulunan Alikahya Belediyespor ile Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. Kümede kalmak için sahadan en az berabere ayrılması gereken ve maça galibiyet hesaplarıyla çıkan Alikahya Belediyespor karşısında dişli bir rakip buldu. İlk yarıda rakibine direnen Dilovası Belediyespor adeta kalesini gole kapattı. Alikahya Belediyespor ilk yarıda umduğunu bulamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

 

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İlk yarıda aradığı golü bulamayan Alikahya Belediyespor ikinci yarıya da oldukça hızlı başladı. Maçın 56. dakikasına gelindiğinde Alikahya Belediyespor Serdar’la 1-0 öne geçmeyi başardı ama mutluluğu kısa sürdü. Hiçbir iddiası olmadığı halde son ana kadar mücadelesine devam eden Dilovası Belediyespor dakika 75’te Onur’un golüyle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Dilovası Belediyespor, küme düşmesine rağmen mücadelesine devam ederek Alikahya Belediyespor deplasmanından bir puanla dönmesini bildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.