GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Doğan, ‘Çocuklarınızı kıyaslamayın!’

Gebze 17.01.2020 - 18:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Doğan, ‘Çocuklarınızı kıyaslamayın!’

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne töreni Gebze Koç Ortaokulu’nda gerçekleşti. Programda “Her durumda çocuklarınızı sevgi ile kucaklayınız” diyen Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Çocuklarınızı hiçbir çocukla kıyaslamayın, tatilde dinlenmesine imkân tanıyın ve değerli olduklarını hissettirin.” dedi.

Koç Ortaokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne töreni programı okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa Gebze Belediyesi Başkan yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul yetkilileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı. RENKLİ ANLAR YAŞANDI Gerçekleştirilen karne töreni programı renkli, eğlenceli ve güzel anları da beraberinde getirdi. Programda ilk olarak söz alan Koç Orta Okulu Müdürü, Yılmaz Kol, “Okulumuzun başarılı olduğu bir döneme imza attık. Arzumuz eğitimdeki bu başarılarımızı devam ettirmek. Bunda payı olan öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ara tatilin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, salonda bizlerle olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.     ÇOCUKLARINIZI SEVGİYLE KUCAKLAYIN Programda konuşma gerçekleştiren Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Öncelikle alınan karnelerin tüm eğitim camiasına tüm velilere ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ara tatile girmiş bulunmaktayız. Her durumda çocuklarınızı sevgi ile kucaklayınız. Çocuklarınızı hiçbir çocukla kıyaslamayın, çocuklarınızın tatil boyunca dinlenmesine imkân tanıyın, onlara değerli olduklarını her koşulda sonuna kadar hissettirmekten kaçınmayın” dedi. DESTEK OLMAK BASKIDAN ETKİLİ Şener sözlerine şöyle devam etti; “Çocuklarınızı dinleyin, gerekirse öğretmenlerinizden yardım talep edin. Notlar nedeniyle asla ümitsizliğe kapılmayın, önümüzde kocaman bir ikinci dönem var. Tatil döneminde çocuklarınızın kültür ve sanat gibi etkinliklere katılımını önemseyin. Asla onu cezalandırma gibi yollara başvurmayın. Asla unutmayın, destek olmak baskı kurmaktan kat be kat etkilidir, bunu aklınızdan çıkarmayın” şeklinde onuştu.     KÖTÜ NOTLAR ÇALIŞARAK DÜZELİR Bir konuşma yapan Gebze Belediyesi Başkan yardımcısı Sedat Çelik, öğrenciler için alınan notların elbette önemli olduğunu ancak her şey anlamına gelmediğini söyledi. Çelik “Elbette notlar öğrencilerimiz ve velilerimiz adına mühim. Ancak kötü notlar varsa onlar düzeltilir. Karnede yer alan insan davranışları, paylaşımcılık, ahlaklı olmak, yardımseverlik gibi derecelendirmeler de çok önemli. Diğer notlar diğer dersler çalışarak düzeltilir, tatil döneminde bol bol dinlenin” dedi. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ Konuşmaların ardından çeşitli gösteriler, müzik ve şiir dinletileri gerçekleşirken dereceye giren başarılı öğrencilere hediyeler verildi. Sınıfları dolaşarak karnelerini dağıtan Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Hepinize hayırlı olsun. Kötü notları olan öğrenciler üzülmeyecek, daha çok çalışacak, daha iyi notlar alacak. Tatilde dinlenmeyi, kitap okumayı, eğlenmeyi, büyüklerinizi ziyaret etmeyi, onlarla zaman geçirmeyi unutmayın, sizleri seviyoruz” ifadesini kullandı.
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne töreni Gebze Koç Ortaokulu’nda gerçekleşti. Programda “Her durumda çocuklarınızı sevgi ile kucaklayınız” diyen Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Çocuklarınızı hiçbir çocukla kıyaslamayın, tatilde dinlenmesine imkân tanıyın ve değerli olduklarını hissettirin.” dedi.

Koç Ortaokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem sonu karne töreni programı okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa Gebze Belediyesi Başkan yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul yetkilileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı.

RENKLİ ANLAR YAŞANDI

Gerçekleştirilen karne töreni programı renkli, eğlenceli ve güzel anları da beraberinde getirdi. Programda ilk olarak söz alan Koç Orta Okulu Müdürü, Yılmaz Kol, “Okulumuzun başarılı olduğu bir döneme imza attık. Arzumuz eğitimdeki bu başarılarımızı devam ettirmek. Bunda payı olan öğretmenlerimize teşekkür ederim. Ara tatilin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, salonda bizlerle olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

ÇOCUKLARINIZI SEVGİYLE KUCAKLAYIN

Programda konuşma gerçekleştiren Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Öncelikle alınan karnelerin tüm eğitim camiasına tüm velilere ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ara tatile girmiş bulunmaktayız. Her durumda çocuklarınızı sevgi ile kucaklayınız. Çocuklarınızı hiçbir çocukla kıyaslamayın, çocuklarınızın tatil boyunca dinlenmesine imkân tanıyın, onlara değerli olduklarını her koşulda sonuna kadar hissettirmekten kaçınmayın” dedi.

DESTEK OLMAK BASKIDAN ETKİLİ

Şener sözlerine şöyle devam etti; “Çocuklarınızı dinleyin, gerekirse öğretmenlerinizden yardım talep edin. Notlar nedeniyle asla ümitsizliğe kapılmayın, önümüzde kocaman bir ikinci dönem var. Tatil döneminde çocuklarınızın kültür ve sanat gibi etkinliklere katılımını önemseyin. Asla onu cezalandırma gibi yollara başvurmayın. Asla unutmayın, destek olmak baskı kurmaktan kat be kat etkilidir, bunu aklınızdan çıkarmayın” şeklinde onuştu.

 

 

KÖTÜ NOTLAR ÇALIŞARAK DÜZELİR

Bir konuşma yapan Gebze Belediyesi Başkan yardımcısı Sedat Çelik, öğrenciler için alınan notların elbette önemli olduğunu ancak her şey anlamına gelmediğini söyledi. Çelik “Elbette notlar öğrencilerimiz ve velilerimiz adına mühim. Ancak kötü notlar varsa onlar düzeltilir. Karnede yer alan insan davranışları, paylaşımcılık, ahlaklı olmak, yardımseverlik gibi derecelendirmeler de çok önemli. Diğer notlar diğer dersler çalışarak düzeltilir, tatil döneminde bol bol dinlenin” dedi.

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ

Konuşmaların ardından çeşitli gösteriler, müzik ve şiir dinletileri gerçekleşirken dereceye giren başarılı öğrencilere hediyeler verildi. Sınıfları dolaşarak karnelerini dağıtan Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Hepinize hayırlı olsun. Kötü notları olan öğrenciler üzülmeyecek, daha çok çalışacak, daha iyi notlar alacak. Tatilde dinlenmeyi, kitap okumayı, eğlenmeyi, büyüklerinizi ziyaret etmeyi, onlarla zaman geçirmeyi unutmayın, sizleri seviyoruz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.