El emekleri görücüye çıktı

Darıca 03.11.2019 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

El emekleri görücüye çıktı

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde  ihtiyaç sahibi ailelere yardım ve kimsesiz çocuklara destek sergisi bugün açıldı.CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olacağı sergi bugün açıldı. CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz’in ev sahipliği yaptığı destek sergisine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve eşi Semra Yıldırım, CHP Darıca belediye meclis üyeleri, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, Yakup Törk ve eşi Esra Törk, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.   HERKES DESTEK OLDU Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açılan destek sergisine partililer yoğun ilgi gösterdi. İhtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olacak sergi hakkında açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, “Kadın kolları olarak sergideki her şeyi el emeğimizle yaptık. Bu işe başladığımızda hiçbir şeyimiz yoktu ama Darıcalı esnaftan vatandaşlara herkes bize destek oldu. Sergimizin gelirini ihtiyaç sahibi ailelere ve kimsesiz çocuklara bağışlayacağız. El emeğimizle hazırladığımız ürünlerimizde bizlere destek olan başta kadın kollarımıza ve tüm partililerimize teşekkür ederim. Sergimiz 6 Kasım’a kadar Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açık olacak” dedi.      

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde  ihtiyaç sahibi ailelere yardım ve kimsesiz çocuklara destek sergisi bugün açıldı.CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olacağı sergi bugün açıldı. CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz’in ev sahipliği yaptığı destek sergisine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve eşi Semra Yıldırım, CHP Darıca belediye meclis üyeleri, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, Yakup Törk ve eşi Esra Törk, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

 

HERKES DESTEK OLDU

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açılan destek sergisine partililer yoğun ilgi gösterdi. İhtiyaç sahibi ailelere yardım etmek ve kimsesiz çocuklara destek olacak sergi hakkında açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz, “Kadın kolları olarak sergideki her şeyi el emeğimizle yaptık. Bu işe başladığımızda hiçbir şeyimiz yoktu ama Darıcalı esnaftan vatandaşlara herkes bize destek oldu. Sergimizin gelirini ihtiyaç sahibi ailelere ve kimsesiz çocuklara bağışlayacağız. El emeğimizle hazırladığımız ürünlerimizde bizlere destek olan başta kadın kollarımıza ve tüm partililerimize teşekkür ederim. Sergimiz 6 Kasım’a kadar Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açık olacak” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.