GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Eleman Alımı Yapılacak

22.09.2015 - 18:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eleman Alımı Yapılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına, 12 Avrupa Birliği uzman yardımcısı kadrosuna sözlü giriş sınavıyla personel alımı yapılacak.

  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına 12 Avrupa Birliği (AB) uzman yardımcısı alınacak. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Bakanlığın Merkez Teşkilatında Genel İdare Hizmetleri sınıfında 12 Avrupa Birliği uzman yardımcısı kadrosuna sözlü giriş sınavıyla personel alımı yapılacak. Başvurular, istenen belgelerle 21 Ekim'e kadar Bakanlığa şahsen veya posta yoluyla yapılacak. Sözlü olarak yapılacak giriş sınavının tarihi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından www.udhb.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak. Adaylar, giriş sınavı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle sıralamaya konulacak ve atama yapılacak kadro sayısı kadar aday asil, giriş sınavında başarılı olmak şartıyla atama yapılacak kadro sayısının yarısını geçmemek üzere Giriş Sınav Kurulunca belirlenecek sayıda aday ise yedek olarak tespit edilecek. Sınav sonucu, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bildirildiği tarihten itibaren 5 iş günü içinde asil ve yedek aday listeleri www.udhb.gov.tr internet adresinde yayımlanacak. Asil ve yedek listedeki adaylara ayrıca yazılı tebligat da yapılacak
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına, 12 Avrupa Birliği uzman yardımcısı kadrosuna sözlü giriş sınavıyla personel alımı yapılacak.
 

O bakanlık eleman alımı yapılacak

na 12 Avrupa Birliği (AB) uzman yardımcısı alınacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Bakanlığın Merkez Teşkilatında Genel İdare Hizmetleri sınıfında 12  kadrosuna sözlü giriş sınavıyla personel alımı yapılacak.

Başvurular, istenen belgelerle 21 Ekim'e kadar Bakanlığa şahsen veya posta yoluyla yapılacak. Sözlü olarak yapılacak giriş sınavının tarihi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından www.udhb.gov.tr internet adresinde ilan edilecek, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

Adaylar, giriş sınavı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle sıralamaya konulacak ve atama yapılacak kadro sayısı kadar aday asil, giriş sınavında başarılı olmak şartıyla atama yapılacak kadro sayısının yarısını geçmemek üzere Giriş Sınav Kurulunca belirlenecek sayıda aday ise yedek olarak tespit edilecek.

Sınav sonucu, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bildirildiği tarihten itibaren 5 iş günü içinde asil ve yedek aday listeleri www.udhb.gov.tr internet adresinde yayımlanacak. Asil ve yedek listedeki adaylara ayrıca yazılı tebligat da yapılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.