Ellibeş kadın kolları başkanlarıyla toplandı

Siyaset 13.06.2019 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ellibeş kadın kolları başkanlarıyla toplandı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti’nin Kocaeli’ndeki ilçe kadın kolları başkanlarının toplantısına katıldı.  AK Parti’nin Kocaeli’ndeki 12 ilçe kadın kolları başkanları her hafta düzenli olarak il kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz başkanlığında toplanıyor. Bu hafta da gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de katılım gösterdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çalışmalarını takdirle takip ettiğim kadın kollarımızın, ilçe başkanları toplantısına katıldım. Çalışan, üreten, emek gösteren kadınlarımız; bizim için hep siyasetin öznesi olagelmiştir.” dedi. KÜBRA AKABALI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti’nin Kocaeli’ndeki ilçe kadın kolları başkanlarının toplantısına katıldı.  AK Parti’nin Kocaeli’ndeki 12 ilçe kadın kolları başkanları her hafta düzenli olarak il kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz başkanlığında toplanıyor. Bu hafta da gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de katılım gösterdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çalışmalarını takdirle takip ettiğim kadın kollarımızın, ilçe başkanları toplantısına katıldım. Çalışan, üreten, emek gösteren kadınlarımız; bizim için hep siyasetin öznesi olagelmiştir.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.