Ersin’e KOCAMAN talip

Spor 01.07.2015 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ersin’e KOCAMAN talip

Darıca G.B’nin başarılı eldiveni Ersin Aydın Süper Lig temsilcisi Torku Konyaspor yolunda. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın yönetime ‘’Alınsın’’ raporu sunduğu Ersin için, Konyaspor’un Portekizli kalecisi Mario Felgueiras’ın durumu bekleniyor. Kocaman’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Mario kendisine bir kulüp bulursa, Ersin Aydın’ın yeni adresi Torku Konyaspor olacak.

Darıca G.B kalesini dört yıldır başarıyla koruyan Ersin Aydın’a Süper Lig temsilcisi Torku Konyaspor kancayı taktı. Geçen sezon gösterdiği müthiş performansla dikkatleri üzerine çeken ve bir dönem Türkiye Lig’lerinin en az gol yiyen kalecisi unvanıyla adından sıkça söz ettiren başarılı eldiven Ersin Aydın, kariyerinin en önemli transferini gerçekleştirmeye çok yaklaştı. Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın geçen sezon izlediği ve çok beğendiği Ersin için yönetime ‘’Alınsın’’ raporu sunduğu ve Ersin’i kesinlikle kadrosunda görmek istediği öğrenildi. MARİO GİDERSE ERSİN KONYASPORLU OLACAK Transferin gerçekleşmesine engel olarak ise iki önemli pürüz dikkat çekiyor. Birincisi; Torku Konyaspor’da mevcut kadroda Kaya Tarakçı, Serkan Kırıntılı ve Mario Felgueiras olmak üzere 3 kaleci bulunuyor. Torku Konyaspor’un geçen sezonun başında Romanya ekiplerinden Cluj’dan transfer ettiği kaleci Mario Felgueiras’i gelecek sezon kadrosunda düşünmeyen Aykut Kocaman’ın, bu düşüncesini Mario’ya ileteceği bildirilirken,  5 Temmuz’da yeni sezon hazırlıkları için toplanacak olan Güneydoğu temsilcisinde, Kocaman’ın kaleci Mario’ya ‘’Kendine kulüp bul’’ diyeceği öğrenildi. Sözleşmesi devam eden Mario eğer kendisine bir kulüp bulur ve Konya’dan ayrılmayı kabul ederse, Ersin çok büyük bir ihtimalle yeni sezonda Torku Konyaspor forması giyecek. ÖRS BONSERVİS BEDELİNİ YÜKSEK TUTUYOR Ersin Aydın’ın Torku Konyaspor’a transferindeki ikinci pürüz ise; Darıca G.B yönetimi ve Ersin arasındaki bonservis sorunu. Ersin’in bonservis bedelini bir hayli yüksek tutan ve bu transferden para kazanmak isteyen Darıca G.B yönetimi, bonservis bedeli konusunda şimdilik  indirime gitmeyi düşünmüyor. Sarı yeşilli yöneticilerin Ersin’in bedeli için 300 Bin TL biçtiği iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Ersin’le bir görüşme yapan ve 7 Temmuz’a kadar kendisine kulüp bulması için süre veren Kulüp Başkanı Abdullah Örs, bu tarihe kadar Ersin’in herhangi bir kulüple anlaşmaması halinde başarılı eldiveni kadrosunda tutmayı istediği öğrenilse de bu zayıf bir ihtimal olarak göze çarpıyor.
Darıca G.B’nin başarılı eldiveni Ersin Aydın Süper Lig temsilcisi Torku Konyaspor yolunda. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın yönetime ‘’Alınsın’’ raporu sunduğu Ersin için, Konyaspor’un Portekizli kalecisi Mario Felgueiras’ın durumu bekleniyor. Kocaman’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Mario kendisine bir kulüp bulursa, Ersin Aydın’ın yeni adresi Torku Konyaspor olacak.

Darıca G.B kalesini dört yıldır başarıyla koruyan Ersin Aydın’a Süper Lig temsilcisi Torku Konyaspor kancayı taktı. Geçen sezon gösterdiği müthiş performansla dikkatleri üzerine çeken ve bir dönem Türkiye Lig’lerinin en az gol yiyen kalecisi unvanıyla adından sıkça söz ettiren başarılı eldiven Ersin Aydın, kariyerinin en önemli transferini gerçekleştirmeye çok yaklaştı. Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın geçen sezon izlediği ve çok beğendiği Ersin için yönetime ‘’Alınsın’’ raporu sunduğu ve Ersin’i kesinlikle kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

MARİO GİDERSE ERSİN KONYASPORLU OLACAK

Transferin gerçekleşmesine engel olarak ise iki önemli pürüz dikkat çekiyor. Birincisi; Torku Konyaspor’da mevcut kadroda Kaya Tarakçı, Serkan Kırıntılı ve Mario Felgueiras olmak üzere 3 kaleci bulunuyor. Torku Konyaspor’un geçen sezonun başında Romanya ekiplerinden Cluj’dan transfer ettiği kaleci Mario Felgueiras’i gelecek sezon kadrosunda düşünmeyen Aykut Kocaman’ın, bu düşüncesini Mario’ya ileteceği bildirilirken,  5 Temmuz’da yeni sezon hazırlıkları için toplanacak olan Güneydoğu temsilcisinde, Kocaman’ın kaleci Mario’ya ‘’Kendine kulüp bul’’ diyeceği öğrenildi. Sözleşmesi devam eden Mario eğer kendisine bir kulüp bulur ve Konya’dan ayrılmayı kabul ederse, Ersin çok büyük bir ihtimalle yeni sezonda Torku Konyaspor forması giyecek.

ÖRS BONSERVİS BEDELİNİ YÜKSEK TUTUYOR

Ersin Aydın’ın Torku Konyaspor’a transferindeki ikinci pürüz ise; Darıca G.B yönetimi ve Ersin arasındaki bonservis sorunu. Ersin’in bonservis bedelini bir hayli yüksek tutan ve bu transferden para kazanmak isteyen Darıca G.B yönetimi, bonservis bedeli konusunda şimdilik  indirime gitmeyi düşünmüyor. Sarı yeşilli yöneticilerin Ersin’in bedeli için 300 Bin TL biçtiği iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Ersin’le bir görüşme yapan ve 7 Temmuz’a kadar kendisine kulüp bulması için süre veren Kulüp Başkanı Abdullah Örs, bu tarihe kadar Ersin’in herhangi bir kulüple anlaşmaması halinde başarılı eldiveni kadrosunda tutmayı istediği öğrenilse de bu zayıf bir ihtimal olarak göze çarpıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.