Eski Vekil Aktaş’a başarı diledi!

Siyaset 04.02.2020 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eski Vekil Aktaş’a başarı diledi!

Kocaeli Eski Milletvekili adayı Doç. Dr Ehlinaz Torun ve beraberindekiler, CHP Darıca İlçe binasına konuk oldular. Torun ve beraberindekiler, CHP Darıca Başkanı Gökhan Aktaş ile hem sohbet ettiler hem de kendisine görevinde başarılar dilediler. CHP DARICA’YA KONUK OLDULAR Kocaeli Eski Milletvekili adayı Doç. Dr Ehlinaz Torun ve beraberindekiler, CHP Darıca İlçe binasına konuk oldular. Burada CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile bir araya gelen Kocaeli Eski Milletvekili adayı Doç. Dr Ehlinaz Torun ve beraberindekiler, Başkan Aktaş ile sohbet ederek kendilerine görevinde başarılar dilediler. Gerçekleşen ziyarette hem yerel hem de genel siyaset üzerine sohbet edilirken, ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi. BİR ARADA KENETLENECEĞİZ CHP Darıca ailesine başarılar dileyen Ehlinaz Torun, “Yürekten başarılar dilerim. Gökhan Aktaş başkanımızın yolu açık olsun. Kendisinin başarılı olacağına inancımız tam” derken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş da “Çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduk. Bir arada kenetlenerek güzel işlere imza atacağımıza olan umudum tam. Sayın Torun’a ve partililerimize şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşarak teşekkür etti.

Kocaeli Eski Milletvekili adayı Doç. Dr Ehlinaz Torun ve beraberindekiler, CHP Darıca İlçe binasına konuk oldular. Torun ve beraberindekiler, CHP Darıca Başkanı Gökhan Aktaş ile hem sohbet ettiler hem de kendisine görevinde başarılar dilediler.

CHP DARICA’YA KONUK OLDULAR

Kocaeli Eski Milletvekili adayı Doç. Dr Ehlinaz Torun ve beraberindekiler, CHP Darıca İlçe binasına konuk oldular. Burada CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile bir araya gelen Kocaeli Eski Milletvekili adayı Doç. Dr Ehlinaz Torun ve beraberindekiler, Başkan Aktaş ile sohbet ederek kendilerine görevinde başarılar dilediler. Gerçekleşen ziyarette hem yerel hem de genel siyaset üzerine sohbet edilirken, ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

BİR ARADA KENETLENECEĞİZ

CHP Darıca ailesine başarılar dileyen Ehlinaz Torun, “Yürekten başarılar dilerim. Gökhan Aktaş başkanımızın yolu açık olsun. Kendisinin başarılı olacağına inancımız tam” derken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş da “Çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduk. Bir arada kenetlenerek güzel işlere imza atacağımıza olan umudum tam. Sayın Torun’a ve partililerimize şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşarak teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.